Haberler

Son dakika: Mardin İl Sağlık Müdürlüğü, Kızıltepe'de koronavirüs vakası bulunduğu iddialarını yalanladı

Güncelleme:

Son dakika: Mardin'in Kızıltepe ilçesinde, İran'dan gelen ve yüksek ateş şikayetiyle hastaneye başvuran Türk şoförün, koronavirüs şüphesiyle gözlem altına alındığı söylentisi Mardin İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yalanlandı.

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde, İran'dan gelen ve yüksek ateş şikayetiyle hastaneye giden Türk şoförün, koronavirüs şüphesiyle gözlem altına alındığı öne sürüldü. Ancak Mardin İl Sağlık Müdürlüğü bu haberleri yalanlayarak, Kızıltepe'de virüs şüphelisinin olmadığını duyurdu.

YALANLANDI

Mardin İl Sağlık Müdürlüğü tarafından sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, bazı sosyal medya hesaplarında Kızıltepe'de Korona virüsü vakası olduğu ve acil servisin kapatıldığı iddialarının gerçeği yansıtmadığı belirtildi. Açıklamada, "İlimizde korona virüs tanılı hasta olmayıp tüm hastanelerimiz kesintisiz hizmet vermektedir" denildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Sağlık

Kızıltepe Mardin İran Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (20)

Özbay:

Hemen etkisiz hale getirin bulaşmasın kimseye

10
11
yanıtYanıtla
Hasan:

Radikal bir düsünce

yanıt1
yanıt0
Adınızı Yazın:

geliyor gelmekte olan

13
4
yanıtYanıtla
Serkan:

Empati kurun biraz. Allah kimseye göstermesin. En kısa sürede aşısı bulunur. inşallah

9
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

veba olan şehre girmeyin girerseniz de çıkmayın, bu korona virüsü içinde geçerli!!!!!!

5
0
yanıtYanıtla
sgp:

bütün kapıları hava yollarını gemileri demir yollarını hepsini kapatı olur

5
0
yanıtYanıtla
Hasan:

Tamam öyle yapariz.

yanıt0
yanıt0
Hasan:

Mardin sorun değil umarım batıya gelmez .

2
1
yanıtYanıtla
Asi:

Ayıp yaaa

yanıt0
yanıt1
Afyonlu:

Onlar da insan öyle demeyelim

yanıt0
yanıt1
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title