Haberler

İran'da ordu, koronavirüs hastaları için 2 bin yataklı hastane kurdu

Güncelleme:

Tahran Uluslararası Fuar yerleşkesinde kurulan 2 bin kişi kapasiteli geçici hastanenin, ihtiyaç duyulması halinde bin yatak daha arttırılabilecek kapasitede olduğu belirtildi.

İran resmi haber ajansı IRNA'ya göre, Kara Kuvvetleri Komutanlığı tarafından oluşturulan Kovid-19 hastalarının tedavi göreceği 2 bin yataklı Şehid Hicreti Hastanesi, Tümgeneral Seyyid Abdurrahim Musevi'nin katıldığı bir törenle açıldı.

KAPASİTE BİN KİŞİ ARTIRILABİLİYOR

Tahran Uluslararası Fuar yerleşkesinde kurulan hastanenin, ihtiyaç duyulması halinde bin yatak daha arttırılabilecek kapasiteye sahip olduğu belirtildi.

NE OLMUŞTU?

Çin'de ortaya çıkan Kovid-19 İran'da ilk olarak 19 Şubat'ta Kum kentinde görülmüş, ardından ülkenin tamamına yayılmıştı.

İran Sağlık Bakanlığı, dün itibarıyla ülkede Kovid-19 kaynaklı can kaybının 1934'e yükseldiğini, vaka sayısının ise 24 bin 811 olduğunu açıklamıştı.

Kaynak: AA / Dünya

Tahran İran Sağlık Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

asit:

Allahın malları düne kadar acilde koronaya iyi geliyor diye tütsü yakıyordunuz nooldu da hastane kurdunuz şimdi. Öyle yatak döşekle hastane kuruluyo sanki!

9
12
yanıtYanıtla
baz:

Hastanenin isminde meymenet yok

7
6
yanıtYanıtla
ŞEREF:

SENDE VARMI DEDİĞİN MEYMENET

yanıt5
yanıt1
Nerde:

Şehir hastanelerine laf edenler nerde

3
4
yanıtYanıtla
Mala cevap:

Konuyla ne alakası var ?

yanıt6
yanıt5
Gözlem:

Aslında en başından beri yapılması gereken buydu. . Testi pozitif çıkan hastalarımız nerede. ? EVLERİNE GÖNDERİLİYORLAR. . ! Böyle bir uygulamadan daha tehlikeli başka ne yapılabilirdi ki. ! İki tane AVM''yi bir tane fuar alanını tecrit ve tedavi alanına çevirebilseydik. Şimdi cadde sokaklarımızda daha rahat hareket ediyor olurduk. Komşu evinde HASTA. . ! Gel de çık işin içinden. . Şehir hastaneleri de tehlikeyi büyütüyor. Farkında mısınız. !

2
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title