Haberler

İran Cumhurbaşkanı Ruhani Avusturya'da

- İran Cumhurbaşkanı Ruhani Avusturya'daVİYANA - İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, resmi temaslarda bulunmak üzere geldiği Viyana'da, Avusturya Cumhurbaşkanı Van der Bellen tarafından askeri törenle karşılandı.

- İran Cumhurbaşkanı Ruhani Avusturya'da

VİYANA - İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, resmi temaslarda bulunmak üzere geldiği Viyana'da, Avusturya Cumhurbaşkanı Van der Bellen tarafından askeri törenle karşılandı.

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani resmi temaslarda bulunmak üzere geldiği Avusturya'nın başkenti Viyana'da, Avusturya Cumhurbaşkanı Van der Bellen tarafından askeri törenle karşılandı. Askeri törenin ardından iki lider ve heyetleri ikili görüşmeye geçti. Görüşmeden sonra her iki lider de ortak bir basın toplantısı düzenleyecek.

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani daha sonra Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz ile görüşme yapacak. Görüşmelerin sonucunda iki ülke arasında bazı anlaşmalara imzalar atılacağı bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Avusturya İran Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title