Haberler

Irak'taki Polonya Askerlerinden Irak Askerlerine ve Çiftçilerine Yardım Eli

Irak'ın Divaniye Kentinde Görev Yapan Polonya Birlikleri, Irak Askerlerine ve Bölgede Yaşayan Çiftçilere Yardım Eli Uzattı.

Irak'ın Divaniye kentinde görev yapan Polonya birlikleri, Irak askerlerine ve bölgede yaşayan çiftçilere yardım eli uzattı.

Divaniye'de görev yapan Polonya askerleri, 8. Tugay Komutanlığı'ndaki Irak askerlerine un ve temel gıda yardımı yaparken, çiftçilere tarlalarını sürmek için traktör ve hasat toplayıcı araç hediye etti. Ayrıca Iraklı çiftçilere daha iyi ekin almaları için çeşitli tohumlar hediye edildi. Polonya Askeri Sözcüsü General Tatash Buk, "Zorluklar içindeki Iraklılar'a yardım etmenin mutluluğu içindeyim. Aşiret liderleri ile yaptığım görüşmelerde, ne gibi ihtiyaçları olduğunu sordum. Bu, yardımların ilkiydi ve

devamı gelecek. Çiftçilere ekin ekmeleri için tohum ve verim alabilmeleri için gereken tarım ilaçlarını temin ettik" dedi.

(AR-OYK-OYK-OK-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title