Haberler

Irak'taki Gösteriler (1)

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Slogan atan göstericiler- Gösteri yapılan alanın etrafındaki güvenlik önlemleri Başkent Bağdat ve diğer 6 kentteki gösterilerde bir araya gelen çok sayıda Iraklı, ülkedeki yolsuzluklar, kamu hizmetlerindeki aksaklıklar ve Başbakan Haydar el-İbadi'nin açıkladığı reformların gerçekleşmemesini protesto etti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Slogan atan göstericiler- Gösteri yapılan alanın etrafındaki güvenlik önlemleri Başkent Bağdat ve diğer 6 kentteki gösterilerde bir araya gelen çok sayıda Iraklı, ülkedeki yolsuzluklar, kamu hizmetlerindeki aksaklıklar ve Başbakan Haydar el-İbadi'nin açıkladığı reformların gerçekleşmemesini protesto etti.Bağdat'ın merkezindeki Et- Tahrir Meydanı'nda toplanan binlerce Iraklı, hükümete, reformların uygulanması için ülkenin içinde bulunduğu dönemin önceliklerinin ve zamansal sürecin belirleneceği bir metot oluşturma çağrısı yaptı.

Kaynak: AA / Güncel

Tahrir Meydanı Bağdat Irak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title