Haberler

Irak'ta Çalışan İşçi, Bursa'da Denizde Boğularak Öldü

Irak'ta Çalışan ve Bursa'ya Ailesinin Yanına Tatile Gelen Şahıs, Serinlemek İçin Girdiği Denizde Boğularak Hayatını Kaybetti.

Irak'ta çalışan ve Bursa'ya ailesinin yanına tatile gelen şahıs, serinlemek için girdiği denizde boğularak hayatını kaybetti.

Olay, saat 16.00 sıralarında Mudanya ilçesine bağlı Güzelyalı Beldesi Kaledibi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Irak'ta işçi olarak çalışan ve 1 hafta kadar önce Bursa'daki ailesinin yanına tatile gelen Sümer Atmaca (38), öğle saatlerinde ailesiyle birlikte Güzelyalı beldesi Kaledibi sahiline geldi. Serinlemek için denize giren Atmaca, kısa süre sonra çırpınmaya başladı. Durumu fark eden yakınları ve çevredeki vatandaşlar Atmaca'nın yardımına koştu. Denizden çıkartılan şahıs, tüm

müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Evli ve 2 çocuk babası olan Atmaca'nın cesedi Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla alakalı soruşturma başlatıldı.

(EY-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title