Haberler

Irak'ta Bombalı Saldırı: 20 Ölü, 60 Yaralı

Irak'ın Başkenti Bağdat'ta Bomba Yüklü Bir Araçla Düzenlenen Saldırıda 20 Kişinin Hayatını Kaybettiği, 60 Kişinin Yaralandığı Bildirildi.

Irak'ın başkenti Bağdat'ta bomba yüklü bir araçla düzenlenen saldırıda 20 kişinin hayatını kaybettiği, 60 kişinin yaralandığı bildirildi.

Güvenlik güçleri ve görgü tanıklarının ifadelerine göre, başkent Bağdat'ın merkezinde bir pazar yerine düzenlenen bombalı saldırıda 20 sivil hayatını kaybetti. En az 60 kişinin de yaralandığı belirtilirken, saldırıda çevredeki çok sayıda işyerinin de zarar gördüğü belirtildi. Patlama ile birlikte çok büyük bir dumanın gökyüzünü kapladığı ve 2 kilometre uzaklıktaki camların kırıldığı kaydedildi. Fransız Haber Ajansı'nın bir muhabiri, olay yerinden onlarca ölü ve yaralının götürüldüğünü, bir binanın kısmen

çöktüğünü ve çok sayıda aracın yandığını ifade etti. Iraklı bir yetkili de saldırının Karrada Ticaret Bölgesi'nde Dicle Nehri'nin güneyinde gerçekleştiğini ve bölgede ABD Elçiliği ile çok sayıda hükümet binası bulunduğunu söyledi.

(AFP-OYK-OYK-OK-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title