Haberler

Irak'ta Cinsel İlişki Kaseti Ortaya Çıkan Kadın Aday, Adaylıktan Çekildi

Güncelleme:

12 Mayıs'ta Irak'ta düzenlenecek seçimler öncesinde, kadın adaylardan birinin cinsel ilişki kaseti çıktı. Kadın aday videodaki kadının kendisi olmadığını söyledi ama adaylıktan da vazgeçti.

12 Mayıs'ta Irak'ta düzenlenecek seçimler öncesinde, adaylardan birinin cinsel ilişki kaseti olduğu iddiası, ortalığı karıştırdı.

KADIN ADAY, CİNSEL İLİŞKİ KASEDİ İDDİASIYLA SARSILDI

Mevcut Irak Başbakanı Haydar İbadi'nin seçim koalisyonundan aday olan Intidhar Ahmed Jassim, Çarşamba günü ortaya çıkan bir cinsel ilişki kasetiyle sarsıldı.

"VİDEODAKİ KADIN BEN DEĞİLİM"

Bağdat'taki Mustansiriya Üniversitesi'nde akademisyen olan Jassim, videodaki kadının kendisi olmadığını söyledi.

ADAYLIKTAN VAZGEÇTİ

Ancak Perşembe günü yaptığı bu açıklamadan saatler sonra, adaylıktan vazgeçtiğini duyurdu. (Kaynak: Milliyet)

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Irak Cinsellik Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (8)

irfan:

Zamanla birlileri boyle gitmis, birileri boyle gelmisti ! Hangi partinin mensuplari bunlar ? Bilene Buz rezidansta (3 1) 148 m2 daire verecem, ama tapuda (1 1) 75 m2 geciyor !

18
5
yanıtYanıtla
Ersin:

Irak diye bir ülke var mi. Amerikan in arpaligi adına ülke bile diyemeyecegimiz garip bir yer

19
2
yanıtYanıtla
IM.:

IRAK DIYE BIR YERMI VAR ALLAH ALLAH ORASI BATILI KOVBOYLARIN ATINI ŞAABTIĞI YER DEMILMI.YANI VIRAK VIRAK VIRAK BIRAK

11
5
yanıtYanıtla
Şahika:

Bu be saçna iş. Siyasete giren oruya kilitmi vursun? Bir kadın cinselliğini istediği kişilerle yaşayabilir. Üstelik bu ülke yönetmeye engel değildir. Yöneten rahat olursa ülkeyi de rahatlatır. Keşke cesur olup adaylığı bırakmasaydı.

2
5
yanıtYanıtla
muşa:

bu bize hiç yabancı gelmedi nedenşe tehdit şantaş cia operaşyonu el çektirilmiş

4
2
yanıtYanıtla
T.C Coşkun:

Tıpkısının aynısı nasıl ben değilim diyor anlamadm.

5
0
yanıtYanıtla
Kiral bahatin:

Suclamamak lazim sonuc olarak kadin isini yapmks.. oyunculuk degil mj demicratie.. en iyi yalani oynu oynaran kazanir.. iraq da siyaset olmadigi zamanda normal bir is yapmis yasamak icin yemek bulmak zor fusuh ile doldurmus isini ayip bir sey yok bunda...

2
2
yanıtYanıtla
dürbünlü:

İşgalci güçler,,yüzyıllardan beri işgal ettikleri tüm islam coğrafyasına,kendilerine itaat edecek bir rejim bıraktıktan sonra oradan çekilirler,buna kendi ülkemizde dahildir.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title