Haberler

Irak Savaşının 4. Yıldönümü

Adana'da Kendilerine "Haklar ve Özgürlükler Cephesi" Adı Veren Bir Grup, ABD'nin Irak'a Müdahalesini Protesto Ederek, Bayrak Yaktı.

Adana'da kendilerine "Haklar ve Özgürlükler Cephesi" adı veren bir grup, ABD'nin Irak'a müdahalesini protesto ederek, bayrak yaktı.

İnönü Parkı'nda toplanan grup adına konuşan Hasan Kutlu, Irak'taki savaşta bugüne kadar 650 bin Iraklı'nın hayatını kaybettiğini söyledi. Irak işgalinin hala devam ettiğini belirten Kutlu, "Katliam ve işgallerinden ülkemiz toprakları da ortak edilmeye devam ediyor. Biz bu toprakların insanları olarak öldürülen kardeşlerimizin katili olmayalım. Irak işgalinin 4. yıldönümünde halkımızı bir daha direnen Irak halklarından yanında olmaya çağırıyoruz. Irak halkı yalnız değildir" dedi.

Basın açıklamasının ardından grup, bir ABD bayrağını yakarak halay çekti. Daha sonra oturma eylemi yapan grup olaysız dağıldı.

(MUH-AB-NÇ-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title