Haberler

Iq'ları Kaç Acaba?

Harun Kolçak, Şarkı Söylemek Lazım Yarışmasındaki Esra -Ceyda Kardeşlerin Aslında Çok Zeki Kızlar Olduğuna İnandığını Söyleyerek 'Aptal Sarışını Oynuyorlar' Dedi.

HARUN KOLÇAK, ŞARKI SÖYLEMEK LAZIM YARIŞMASINDAKİ ESRA-CEYDA KARDEŞLERİN ASLINDA ÇOK ZEKİ KIZLAR OLDUĞUNA İNANDIĞINI SÖYLEYEREK 'APTAL SARIŞINI OYNUYORLAR' DEDİ.

Kanaltürk'te Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sundukları 'Orada Neler Oluyor' programına konuk olan Harun Kolçak, Esra-Ceyda Ersoy kardeşlerin ekran önünde oynadıklarını söyledi.

Televizyon gazetesi'nin haberine göre Kolçak, 'Bence onlar çok zeki iki kız. Oynuyorlar. Ben onları ilk kez Mehmet Ali Erbil'in Çarkıfelek programında izledim. , orada da oynuyorlardı. Çok zekiler bence. Aptal sarışını oynuyorlar. Okula kabul eder miydin? Benim karşımda oradaki jürinin karşısındaki gibi olmayacaklarına da eminim. Aslında çok zeki ve kime nasıl davranacaklarını çok iyi biliyorlar. Kimin ne olduğunu biliyorlar, oradaki jüriye öyle davranıyorlar' ifadesini kullandı.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title