Haberler

İpsala Ziraat Odası Başkanlığına Hüseyin Darcan Seçildi

İpsala Ziraat Odası Başkanlığına Hüseyin Darcan Seçildi.

İpsala Ziraat Odası Başkanlığına Hüseyin Darcan seçildi.

Belediye Düğün salonu'nda gerçekleştirilen genel kurulda, başkanlığa Hüseyin Darcan, Yusuf Tunca, İlhan Gürler ve Hamdi Balcılar aday oldu.

Yapılan genel kurulda Hüseyin Darcan 17 oyla başkanlığa seçilirken, diğer rakipleri Hamdi Balcılar 11, İlhan Gürler 9 ve Yusuf Tunca 2 oy aldı.

Yönetim ise şu isimlerden oluştu: Hüseyin Darcan, Halit Selvi, Hamit Korkan, Abdullah Yenilmez, Ahmet Kılıç, Veysel Ertoga ve İsmet Karagül.

Genel kurulda Ziraat Odası Meclisi ise şu isimlerde oluştu: Hüseyin Darcan, Abdullah Yenilmez, Nedim Tunç, Rıfat Savaş, Ahmet Kılıç, Cevdet Kurt, Sinan Demir, Hasan Koç, Mustafa Sevim, Halit Selvi, Şaban Erbay, Hüseyin Gören, Ramadan Bülent, Behzat Tülay, İsmet Karagül, Murat Gürkan, Veysel Ertoga, Ahmet Köprü, Hamit Korkan ve Ahmet Yıldız.

Hüseyin Darcan, genel kurul sonrası yaptığı konuşmada, kendilerine güvenenlere teşekkür etti. Darcan, İpsala Ziraat Odası'nı en iyi noktalara taşımanın gayreti içinde olacaklarını kaydetti.

- EDİRNE

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title