Haberler

İphone 'E-posta' ile Blackberry'ye Rakip Olacak

Apple, Cep Telefonu ve Müzik Çalar Olarak Kullanılabilen İphone'u Kurumsal Müşteriler İçin Daha Çekici Hale Getirmek İçin Telefona E-posta Alma Özelliği Olan Blackberry'yi de Eklemeye Hazırlanıyor. Bu Plan, Apple'ın Ceo'su Steve Jobs Tarafından Şirketin Silikon Vadisi'ndeki Genel Merkezinde Açıklandı. Apple, Bu Planla İphone'u Blackberry'ye Ciddi Rakip Haline Getirecek.

APPLE, cep telefonu ve müzik çalar olarak kullanılabilen iPhone’u kurumsal müşteriler için daha çekici hale getirmek için telefona e-posta alma özelliği olan Blackberry’yi de eklemeye hazırlanıyor. Bu plan, Apple’ın CEO’su Steve Jobs tarafından şirketin Silikon Vadisi’ndeki genel merkezinde açıklandı. Apple, bu planla iPhone’u Blackberry’ye ciddi rakip haline getirecek.

100 MİLYON DOLARLIK FON: Apple bu amaçla, iPhone için geliştirdiği yazılım geliştirme kitiyle cihaz üzerinde yeni uygulama ve oyun yazılımlarına izin veriyor. Steve Jobs, yeni uygulama için 100 milyon dolarlık fon olan Kleiner Perkins Caufield & Byers’le işbirliğini de açıkladı. Bu fon, iPhone yazılımıyla ilgili yatırımlara ayrılacak.

MICROSOFT’TAN YAZILIM LİSANSLADI: Şirket, iPhone e-posta alma özelliği sağlamak için yazılım şirketi Microsoft’tan ActiveSync adı verilen teknolojiyi lisansladığını da duyurdu. Bu teknoloji; e-posta’ların, Microsoft Exchange e-posta yazılımı kullanan firmaların sistemlerinden anında iPhone’a aktarılmasını sağlayacak. Apple, iPhone’un iş dünyası kullanıcıları arasında daha çekici olması için planlar yapıyor. Cihaz, kurumsal e-posta sistemine uyumlu olmaması nedeniyle eleştirilmişti. Çoğu firma, güvenlik gerekçeleri nedeniyle çalışanlarının iPhone kullanmasını yasak etti. Apple, iPhone’u kablosuz ağlar üzerinde daha güvenli kullanmak için de yeni özellikler geliştiriyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title