Haberler

İphone 8 Stoklarda mı Kalacak?

Apple'ın bu yıl premium bir model çıkaracak olması belki belirli bir kesimi heyecanlandırıyor olabilir.

Apple"ın bu yıl premium bir model çıkaracak olması belki belirli bir kesimi heyecanlandırıyor olabilir. Ancak mevcut iPhone kullanıcılarının çoğu yeni iPhone için 1000 dolar harcamak istemiyor.

iPhone kullanıcılarının % 18"i iPhone 8"i bekliyor!

Barclays şirketi analisti Mark Moskowitz, Samsung Galaxy Note 8 ile birlikte akıllı telefon pazarındaki dengelerin değişeceğini düşünüyor. Ona göre geçen yılki Note 7 faciasından sonraki süreç gibi Apple"ın önü artık boş değil. Çünkü Note 7 olayının Samsung"un itibarını uzun vadede düşürmediği Galaxy S8 satışlarından belli.

Barclays şirketi anketlerine (Wireless Subscriber Anketi; 08/09/17)

göre şu an iPhone kullanan kişilerin sadece % 18"i iPhone 8 satın almak istiyor. Bunda yeni iPhone"un çok pahalı olması etkili. Analistler, Eylül ayında üç yeni iPhone cihazının piyasaya sürülmesinin ardından satışların yatırımcı beklentilerinin (%30-35) oldukça altında olacağını düşünüyorlar.

Moskowitz"e göre Apple"ın iPhone 8"e göre daha düşük fiyatlı modelleri olan iPhone 7s ve iPhone 7s Plus da 4 yıldır değişmeyen tasarımları ile Huawei, OPPO ve Vivo gibi rakipleri karşısında beklenen başarıyı elde edemeyebilir. Akıllı telefon pazarında sıkı rekabetin 700 dolar bandında yaşanacağını belirten analist, Apple"ın Amerika dışında güçlü rakiplerle mücadele etmek zorunda kalacağını düşünüyor.

Kaynak: Shiftdelete / Ekonomi

Samsung Galaxy Apple Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title