Haberler

İphone 8 Kamerası Herkesi Şaşırtacak!

"iPhone 8 kamerası nasıl olacak?

"iPhone 8 kamerası nasıl olacak?" diye merak ediyorsanız, Apple"ın Tayvanlı lens üreticisinin size söyleyeceği güzel şeyler var. Alınan raporlara göre 2018 model iPhone"lar uzun zaman sonra ilk kez MP yükseltecekler.

iPhone 8 kameraları 12 MP"den yüksek olacak!

Apple"ın lenslerini üreten Largan firması geçtiğimiz ay Apple"a 600 milyon lens modülü yolladı. Apple için özel kurulan yeni tesiste üretilen bu modüllerin yeni iPhone modelleri için hazırlandığı şimdiden konuşulanlar arasında. Bu yeni modüllerin çok önemli özelliklere sahip olduğunu belirten Largan CEO"su, yüksek kalite fotoğraf ve video çekimi, düşük ışık uyumu ve 3 boyutlu yüz algılama gibi birçok teknolojiyi de mümkün kıldığını belirtti.

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus ana kamera olarak 12 MP"lik sensörler kullanıyorlardı. Bu kez değişecek sensörler ile birlikte 12 MP sınırından Apple"ın çıkması ve çok daha yüksek MP değerlerinin gelmesi bekleniyor.

Bakalım Largan tarafında üretilen ve tamamının Apple için olduğu bilinen 600 milyon lens, şirketin hangi cihazlarında kullanılacak? Bekleyip, 12 Eylül"de göreceğiz.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Apple Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title