Haberler

İphone 8 Bulmak Şans İşi Olabilir!

KGI Securities'in tahminlerinin tutmasıyla ünlü Apple analisti Ming-Chi Kuo, şirketi iPhone 8 konusunda oldukça üzecek tahminlerde bulundu.

KGI Securities"in tahminlerinin tutmasıyla ünlü Apple analisti Ming-Chi Kuo, şirketi iPhone 8 konusunda oldukça üzecek tahminlerde . Peki, Eylül ayında tanıtılması beklenilen 10. yıla özel iPhone modeli için analistin tahminleri ne yönde?

iPhone 8 stokları talebi karşılamayabilir!

Ming-Chi Kuo, amiral gemisi iPhone modelinin siyah, gümüş ve altın renk seçeneklerine sahip olacağını söylüyor. Öte yandan bugün ortaya çıkan bir görselde altın yerine bakır altının gözüktüğünü not olarak düşelim. KGI raporuna göre, çok sınırlı sayıdaki iPhone 8 gelecek ay için hazır hale gelmiş olacak.

Kuo, iPhone 8 çıkış tarihinde sadece 2-4 milyon adet aralığında cihazın hazır durumda olacağını ifade ediyor. Cihazın her zaman olduğu Apple Store önünde bekleyenler tarafından yine kapış kapış satın alınacağını düşündüğümüzde, başlangıçta yoğun talep karşılanamayabilir. Yıl sonuna kadarsa Apple"ın 45- 50 milyon cihazı stoklarına dahil edeceği düşünülüyor. Öte yandan OLED üretiminin zorluğu konusu da yine kafalarda soru işareti yaratıyor.

Yine yıl sonuna kadar 4.7 inç ekranlı iPhone 7S stoklarının 35-38 milyon, 5.5 inç ekranlı iPhone 7S Plus stoklarının ise 18-20 milyon civarına ulaşacağı öngörülüyor. Kuo, her iki modelin de seri üretimine başlandığını ancak iPhone 8 seri üretiminin gelecek aya kadar başlamayacağını ileri sürüyor. Bu durumda cihazların nasıl yetişeceği de merak konusu.

Bakalım Apple yeni iPhone modellerinin satışında nasıl bir strateji izleyecek?

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Eylül Apple Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title