Haberler

iphone 7 Plus Kendi Kendine Alev Alınca Apple İnceleme Başlattı

Güncelleme:

Bir iphone 7 Plus kullanıcısı cep telefonunun yanarak erirken çekilmiş görüntülerini sosyal medyada yayınladı. Bunu üzerine Apple ürününü incelemeye aldı.

Bir kullanıcının iphone 7 Plus model cep telefonunun yanarak erirken çekilmiş görüntülerini yayımlaması üzerine, Apple telefon modelini incelemeye aldı.

ÖNCE YANDI SONRA ERİDİ

Sputtik'in haberine göre yayımlanan görüntülerde, iphone 7 Plus cep telefonundan dumanlar çıktığı ve telefonun bir mum gibi eridiği görülüyor. Cep telefonunun eridiğini gören Brianna Olivas, şaşkınlığını gizleyemiyor.

"iPHONE 7 PLUS'IM BU SABAH PATLADI"

Görüntüleri paylaşan Olivas, "iPhone 7 Plus'ım bu sabah patladı. Kullanmıyordum bile ve gerçekten hiçbir açıklaması yok" mesajını ekledi.

APPLE HAREKETE GEÇTİ

Bir milyondan fazla kez izlenen ve 30 binden fazla kez paylaşılan görüntüler, Apple'ı harekete geçirdi. Telefonun yanmasının nedeni olarak, uygun olmayan cihazlarla şarj edilmesi ve telefonun aşırı ısınmasının üzerinde duruluyor.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Apple Teknoloji Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title