Haberler

İpek Tanrıyar Kimdir ve Nereli?

Güncelleme:

Oyuncu ve manken İpek Tanrıyar, sıra dışı kına gecesi düzenledi. 28 Nisan'da nikah masasına oturacak olan İpek Tanrıyar kimdir? İpek Tanrıyar kaç yaşında ve nereli?

Eski manken İpek Tanrıyar, 28 Nisan'da evleniyor. Düğünden önce alışılmışın dışında bir konseptle kına gecesi organize etti. İpek Tanrıyar kimdir ve kaç yaşında? İpek Tanrıyar biyografisi ve hayatı hakkında bilgi haberimizde…

İPEK TANRIYAR KİMDİR?

Oyuncu Tanrıyar, 1980 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Trakya Üniversitesi Turizm Bölümünden mezun oldu. Ancak sunuculuk ve oyunculuk yapmaya karar verdi. Milano'da bir Türk tarafından işletilen mankenlik ajansında çalışan İpek Tanrıyar, sonrasında reklam filmleri ile ekrana çıkmış ardından da sunucu ve oyunculuk yapmıştır.

İpek Tanrıyar Kimdir?

ŞAHANE PAZAR İLE POPÜLER OLDU

Popülerliğini ise Süheyl ve Behzat Uygur kardeşlerin sunuculuğunu üstlendiği Şahane Pazar adlı programla yaptı. İpek Tanrıyar, bir dönem ekranlara damga vuran Serseri, Sıla, Sensiz Olmuyor, Bir Tatlı Huzur gibi yapımlarda da rol aldı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title