Haberler

    İpad Mini 3'ün Fiyatı ve Çıkış Tarihi

    Üçüncü nesil iPad mini'nin fiyatı ve çıkış tarihleri.

    Emre Çetinkaya - -

    Apple bugün düzenlediği etkinlikte iPad Air 2'nin yanında bir de üçüncü nesil iPad mini cihazı iPad mini 3'ü tanıttı. iPad mini 3, altın renk seçeneği ve Touch ID özelliği ile dikkatleri üzerine çekti. Önceki modele oranla daha ince, daha hafif ve daha hızlı olan iPad mini 3 ayrıca Apple Pay desteğine de sahip. Peki iPad mini 3'ün fiyatı ve çıkış tarihi ne?


    Bu konuda Apple'dan gerekli açıklamalar geldi. Apple'ın yapmış olduğu açıklamaya göre iPad mini 3, 17 Ekim yani yarın ön siparişe sunulacak. Cihazın satışına ise 24 Ekim yani önümüzdeki Cuma günü başlanacak.


    Diğer taraftan iPad mini 3'ün fiyatları 399 dolardan başlıyor. Tabii ki bu Wi-Fi modeller için geçerli. Cihazın 64 GB'lık modeli 499 dolar iken, 128 GB'lık modeli ise 599 dolara satılıyor. Cihazın Wi-Fi+Hücresel modellerinde ise fiyatlandırma biraz daha pahalı tabii ki. Bu modellerde ise fiyat 529 dolardan başlıyor ve yine aynı şekilde 100'er dolar artış gösteriyor. iPad mini 3'ün Türkiye fiyatı henüz belli değil.


    Peki siz iPad mini 3 satın almayı düşünüyor musunuz?




    Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Emre Çetinkaya Apple Pay Apple İpad Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title