Haberler

    iOS 13.5 Beta, Maske Takanları Anlayacak ve Face ID'yi Atlayacak

    Yeni iOS güncellemesi ile birlikte cihazlar maske takan kullanıcıları otomatik olarak

    Yeni iOS güncellemesi ile birlikte cihazlar maske takan kullanıcıları otomatik olarak algılayacak. iOS 13.5 Beta yayınlandı. İşte iOS 13.5 Beta güncellemesi ile birlikte gelen özellik.

    iOS 13.5 Beta Çıktı

    Doktorlar, COVID-19'un yayılmasını engellemek için bir maske kullanmanın zorunlu olduğunu açıkladı. Ancak maske kullanırken Face ID'nin kimliğini doğrulamak mümkün değildi. Apple kullanıcılardan gelen geri bildirimler doğrultusunda bu sorunu ortadan kaldırdı.

    Apple, Face ID'yi, kullanıcıların maske taktığını algıladığında doğrudan parola girme ekranına geçecek şekilde yeniden tasarladı. Maske takılı olmadığı zaman, Face ID normal olarak çalışmakta. Bir yüz maskesi takıyorsanız ve cihazı yukarı kaydırırsanız, şifre ekranına yönlendirilmektesiniz.

    As pointed out by @Sonikku_a2, if you're wearing a mask, iOS 13.5 goes straight to the passcode screen if you try to unlock with Face ID (keypad not shown because iOS hides it in screen recordings) pic.twitter.com/bQCzu5u20p

    — Guilherme Rambo (@_inside) April 29, 2020

    Sizler Apple'ın yaptığı güncelleme hakkında neler düşünüyorsunuz? Hemen aşağıda yer alan yorumlar bölümünden görüşlerinizi paylaşmayı unutmayın!

    Kaynak: Tamindir / Teknoloji

    Apple Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Çorlu tren Kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title