Haberler

İos 11 Beta 6 Yayınlandı!

Apple tarafından WWDC 2017 etkinliğinde duyurusu gerçekleştirilen ve sahip olduğu onlarca farklı yenilik ile iPhone ve iPad kullanıcılarını heyecanlandıran iOS 11 için test süreci devam ediyor.

Apple tarafından WWDC 2017 etkinliğinde duyurusu gerçekleştirilen ve sahip olduğu onlarca farklı yenilik ile iPhone ve iPad kullanıcılarını heyecanlandıran iOS 11 için test süreci devam ediyor.

İki haftalık güncelleme periyoduna sadık kalmaya devam eden Apple, 7 Ağustos tarihinde yayınladığı beşinci beta sürümünün ardından, bugün karşımıza iOS 11 Beta 6 ile çıktı.

Gelin, Eylül ayında yeni iPhone modeli ile eş zamanlı olarak yayınlanacak olan iOS 11"in, altıncı beta sürümü ile birlikte sunulan değişikliklere hep birlikte göz atalım.

iOS 11 için test süreci altıncı beta ile devam ediyor!

Yaklaşık 230 MB boyutunda bir güncelleme olarak karşımıza çıkan iOS 11 Beta 6, önceki sürümler ile aynı şekilde hata düzeltmeleri ve iyileştirmelere ev sahipliği yapıyor.

Güncelleme ile birlikte ilk dikkat çeken detaylar, Apple"ın App Store ve Haritalar, Anımsatıcılar ve Saat uygulamalarının simgelerini değiştirmesi ve bazı duvar kağıtlarının kaldırılması oldu.

Bunun yanı sıra, iOS 11 Beta 6 güncellemesi ile birlikte yeni AirPods animasyonları sisteme dahil edildi.

iOS 11 beta 6: New AirPods animation when you open the case near a device.

— Saif Aslam (@msaifaslam)

Sadece 64 bit desteğine sahip olan işlemcilerin yer aldığı cihazlar desteklendiği için iOS 11"den iPhone 5, iPhone 5c, iPad 3 ve iPad 4 sahiplerinin yararlanmayacağını tekrar hatırlatmak isteriz.

Geliştiriciler için yayınlanan iOS 11 Beta 6 güncellemesini yükleyebilmeniz için, cihazınızın UDID kaydının bulunması veya geliştirici profilini yüklemeniz gerekiyor.

Yukarıda yer alan linke tıklayarak, bu konuda hazırladığımız rehbere ulaşabilirsiniz. Ancak, test sürümlerinde yer alan hatalar nedeniyle cihazınızın stabil bir şekilde çalışamayacağını unutmamalısınız.

Kaynak: Shiftdelete / Ekonomi

Eylül Apple Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title