Haberler

İntihar Girişimi TEM'i Felç Etti * TEM'in Edirne istikameti 15 dakika

TEM 'in Edirne İstikametinde saat 16.00 sıralarında yol üzerindeki trafik tabelalarına çıkan bir kişi intihar girişiminde bulundu. Adının Sebahattin Hür olduğu öğrenilen kişi, " Kimsem Yok; evlenmek istiyorum. Sıcak Bir Yuva İstiyorum. Borcumu ödeyemiyorum. Yardım bekliyorum" yazılı bir pankart açarak, intihar girişiminde bulundu.

METRELERCE TRAFİK OLUŞTU

Bu arada polis ekipleri ile itfaiye ekipleri çok geçmeden olay yerine geldi. İntihar girişiminin yaşandığı TEM'in Edirne istikameti yaklaşık 15 dakika trafiğe kapatıldı. Bu arada, intihar girişimini araçlarından izleyen meraklı araç şoförleri nedeniyle karşı yönde de trafik oluştu. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri ise intihar etmek isteyen kişinin aşağı atlama ihtimaline karşılık branda açtı. Polis ve itfaiye ekipleri intihar etmek isteyen kişiyi uzun süre ikna etmeye çalıştı.

İKNA EDİLEREK AŞAĞI İNDİRİLDİ

Saat 16.00 sıralarında başlayan intihar girişimi yaklaşık 1 saat sürdü. Hür'ün intihar girişimi boyunca karşı şeritteki sürücüler araçlarında inerek olayı izledi. İtfaiye merdiveniyle trafik tabelasına çıkan polis ekiplerince ikna edilen Sebahattin Hür, aşağı indirildi. Hür'ün aşağı indirilmesinden sonra, trafik de tamamen açıldı. Bu arada, bazı sürücüler intihar girişiminde bulunan Sebahattin Hür'e sözlü tepki gösterdi. Polis ekipleri tarafından ikna edilen Hür, trafik tabelasından aşağı indirildikten sonra, polis aracına bindirilerek polis merkezine götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title