Haberler
Güncelleme:

"İntihar etti" denilen Aleyna Çakır'ın son görüntüleri ortalığı ayağa kaldırdı

İntihar ederek hayatını kaybettiği iddia edilen Aleyna Çakır'ın son görüntüleri kafaları karıştırdı. Sosyal medyaya sızdırılan görüntülerde Aleyna'nın darp edilmiş bir halde yerde baygın olarak yatması cinayet şüphelerini uyandırdı. Görüntüler sosyal medyanın zirvesine otururken on binlerce insan "Aleyna Çakır'a ne oldu?" diye sordu. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (68)

AHLAK:

Kizdada sorun vardir.edebinle yasamazsan gelecek son nokta bu ailesinin basi sagolsun ve diger kizlar icinde ibret olsun.Ahlakli ve namuslu yasayinki mutlu olun ve mutlu edin.

36
50
yanıtYanıtla
Hakan çakmakçıoğlu:

Ölen Kıza edebinle yaşadedin güzel erkek arkadaşı katil çıkarsa onada insan öldürmek ahlaka aykırı demenizi bekliyorum

yanıt7
yanıt4
Berk:

Sen nasıl bi cahil cühelasın Allah seni ıslah etsin...

yanıt11
yanıt5
Halk:

Sen nasıl bir yaratıksın. İnsanların edebi hakkında yorum yapmak sana mı kaldı ? Hele ki ölmüş bir insanın. Muhtemelen ilk okul mezunusundur. Cahil seni. Umarım gebertirler seni. Allah senin gibileri ıslah etsin.

yanıt9
yanıt11
onurke:

doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış kareşim haklısın kızını dövmeyen dizini döver öldürmemeli kıymamalı tabi ama kızda dikkatli olmalıydı edep yahuu

yanıt5
yanıt5
Saçmalama:

Evli olan kadınlar da öldürülüyor onlar da mi namussuz herkesin namusu kendine can i veren alır.Bu adam şerefli bir erkek değil ki kiza zarar veriyor öldürüyor hatta Allah da böyle erkeklerin cezasını verecektir.

yanıt6
yanıt2
Fulya:

İşinize geldiği gibi yorum yapıyorsunuz. Evli kadınlarda öldürülüyor.. Hepsi mi edepsiz, namussuz? Magandalığa namus kılıfı uydurup durmayın. Namus, edep, ahlak gibi kavramlar sadece kadinin üzerine yaftalanamaz. Zina islamda sadece kadına değil erkeğe de günah! Kadın erkeğin evine gitmeyecek diyorsanız, erkekte kadını evine almayacak diyeceksiniz!

yanıt6
yanıt1
AHLAK:

Evet bunun adina ne derseniz olur.Bekar iken erkek arkadas,evli iken gizli dost deniliyor.Sonuc ayni kapiya cikiyor.Bu ulkede oldurulen kadin olsun erkek olsun fark etmez.Hepsi namus davasidir.Edepli olsalar boyle seyler baslarina gelmez.Herkes bu turlu konularda hassas olsun seref ve namus durust ahlaki meziyet edinin.

yanıt0
yanıt0
Memleketim:

10 millet bahcesi acarak vatandasa nefes aldiracakmis. Birakin su sacma sapan isleri. Insanlar ac susuz gidecek millet bahcesinde oturacak. Yahu milletin disariya cikmaya ne yüzü var nede cebinde bir kurus parasi.

29
36
yanıtYanıtla
Selami gorgun:

Millet bahcesi sacma isler degilmi ?heykel yapsalar alkislardin.

yanıt8
yanıt6
Huseyin Sertas:

Haberle yorumun ne alakasi sanirim yapilan hizmetler arttikca sıkıntiniz artiyo bu kafayla bi 50 yil daha iktidar olamazsiniz.

yanıt12
yanıt12
Yigido:

Ne ictiysen arkadas bulanik gomene sebep oluyo bi kizin hayati sozkonusu senin derdin baska

yanıt3
yanıt3
Yakup:

Siyasî görüş tamamda olayla ne alaka

yanıt6
yanıt4
dogrucu:

he her hafta marketler dolu mıllet abur cubur alma yarısına gırmış mıllet acmış sen nerde yasıyon

yanıt7
yanıt4
kaaan:

millet bahçesi ile ne alakası var . . . yazık yazıkk . katile laf yok

yanıt3
yanıt4
ahmet:

namus ve ırz nedir bilmeyenler bu neticeye hazır demektir. bir genç kızın elin oğlunun evinde ne işi var. islamda sevgili diye bir husus varmı. kızlarına sahip olmayanlar dizlerine vururlar.

33
23
yanıtYanıtla
ŞÜHEDA DEMİR:

ALLAH SENİN BELANI VERSİN DÜŞÜNCELERİNLE BİRLİKTE CAHİLLİĞİNDEN ÖLÜRSÜN UMARIM

yanıt7
yanıt12
sen öl şüheda:

çok doğru söledin kızını dövmeyen dizini döver bu bir gerçek

yanıt4
yanıt7
İslam:

Yorumunuza kısmen katılarak eklemek isterim.islamda bir genç kızın elin oğlunun evinde bir işi olmadığı kadar elin oğlunun evinde bir genç kızın da işi yoktur. Yine islamda kızlara sahip çıkmakla beraber erkek çocuklarımıza da aynı şekilde sahip çıkmanın gerekliliği vardır. İslam da namus ve ırz sadece kızlar için değil öncelikle erkekler için önem arzetmektedir.Bu yüzden islam da hz Meryem’in namusu kadar hz Yusuf’tan da bahsedilir.

yanıt14
yanıt2
Silifkeli3:

Kız onu adam bellemiş gitmiş

yanıt7
yanıt0
Atilla:

Adam doğruyu söylüyor bence şüheda hanım sizin anneniz başkasının evinde kalsın birde kızınız başkasının evinde kalsın böle düşüncemi olur ya AİLE ORTAMI KURALLARI diye birşey hiçmi duymadınız. Yazık olmuş gencecik kıza niyet belki iyi ama kimseyi bi 5 seneyi geçirmeden net tanıyamazsın. . . Allah belasını versin bu kıza kıyanında

yanıt5
yanıt3
Yahu:

Darısı başına

yanıt1
yanıt3
Ag:

İslamda birden çok kadın almaya yönelik husus var ama zinaya gelince çok güzel kılıfına uyduruyorsunuz erkek yapınca helal olsun kadın yapınca başka bişey yazıklar olsun o kadının orda ne işi var diyeceğine o erkeğin o kadını neden eve soktuğunu bir düşün o senin kızında olabilir di yazık

yanıt10
yanıt4
Adas:

İslami yaşama uyulup uyulmadığını sorgulamak veya dini açıdan yargılamak sana mı düştü? herşey dinle mi alakalı yani, Sen eğitimini veremediğin yetiştiremediğin insanı dini açıdan yargılasan ne olur, herşeyi dine bağladığınızdan zaten gençler dinden soğuyor, gayet yaşı yerinde birey hepsi kendi kararlarını verecek yaştalar, evede girer sabaha kadar takılırda sanane

yanıt3
yanıt2
Rıdvan Çelik:

Çok doğru ve yerinde bir söz

yanıt2
yanıt4
ulku:

din iman ögrenmeye giden erkek cocuklarinin baslarina gelenler icin yorumunuz ne oldu çok merak ediyorum dinin ya da dinsizligin hesabini yalniz allah sorar kul yargiliyorsa allaha şirk koşuyordur siz kimsiniz ki allahin soracagi hesabi soruyorsunuz

yanıt3
yanıt1
Fatma:

Bu zihniyet yüzünden kadınlar kızlar ölüyor tecavüze uğruyor yahu islamda sevgili diye bir husus var mıymış sanki islama çok uygun yaşıyorsunuz islam sadece kadın üzerinden geçmiyor herkesin kendi hayatı kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz bi can gitmiş üstelik bi erkek tarafından hayattan kopan gencecik kızdan bahsediyoruz. Çok merak ediyorum sizin kızınız aynı durumda olsa niye o evdeymiş mi diyeceksiniz yazık yazık insanlığınızdan utanıyorum!!

yanıt2
yanıt0
Sarıların Süloo:

Su testisi su yolunda kırılır. Kapatın dosyayı savcıyı hakimi uğraştırmayın.

19
33
yanıtYanıtla
ham zaaaa:

aynen öyle

yanıt7
yanıt2
Tuğba:

Hepimizin evladı var yanlışlarıyla doğrularıyla ve ne olursa olsun öldürmeye hakkı yok kimsenin eger cinayetse cezasız kalmamalı

yanıt2
yanıt0
hak:

senıde bıri vurur öldürsün inşallah mıkroptan kurtulur ulke fazlalıksın

yanıt1
yanıt0
Sarıların susturucusu:

Senin vizyonun ne su testisi su yolunda kırılırmış senin anan bacın ablan yok mu karın kızın hayatının ne yönde ilerliceğini biliyormusun kadın sizin gözünüzde ne gidin bi eğitim alın insanlık dersi görün az merhamet az vicdan sahibi olun bir insan bir canlı ölmüş annesi babası acı içinde senin gibi at gözlüğü takmış beygirler (hatta beygirlere hakaretsin onların bile göz yaşı var) hakim savcı senin gibilerin dosyalarını kapata kapata bu hale geldik Allaha havale ediyorum kınadığı başına gelir senide görürüz müge anlıda yakın zamanda o kapatılsın dedğin dosyalar ile insan görünümlü şeytan

yanıt0
yanıt0
azrail:

bırakında böyle soytarılar intihar etsin.

7
42
yanıtYanıtla
Baban:

En büyük soytarı sensin, Önden seni alalım

yanıt7
yanıt5
Arzu gungor:

Sen ne vicdansız bir insansın.Ölen bir insana böyle denir mi? Genç bir kız olmuş burada soytarı diyorsun acaba sen Allah katında nasıl bir insansın.

yanıt6
yanıt2
hamit:

el fatiha

yanıt0
yanıt0
Fulya:

Sen nasıl can vereceksin acaba...

yanıt3
yanıt0
avize:

haberin altında yazılan yorumları okudukça inanamadım. yok su testisi su yolunda kırılırmış yok biraz edepmiş. . . size mi kaldı bir başkasının edebini sorgulamak?siz çok mu edeplisiniz? ortada bir cinayet var. siz hala müthiş bir cahillikle o çocuğun evinde işi neymiş tarzı yorumlar yapıyorsunuz. yazık sizi yetiştirene de yetiştirdiklerinize de. . . o masum genç kız döverek öldürülmeyi hak etmedi. o insan demeye dilimin varmadığı kişi yargılanmalı #aleynaçakıriçinadalet

34
13
yanıtYanıtla
hıhıevet:

yani şimdi sizin yorum ne kadar doğru, ortada sadece bir iddia var, siz adamı katilmiş gibi yargılıyorsunuz. fotodaki kız hiç de dayak yemekten bayılmış biri gibi görünmüyor. inş. en kısa sürede doğrulor ortaya çıkar. ancak o zamana kadar kimse hakkında peşin hüküm vermemek lazım.

yanıt1
yanıt4
MUSTAFA:

SU TESTİSİ SU YOLUNDA KIRILIR. NET!!!!

yanıt5
yanıt14
BAN:

Aleyna Çakır''ı bayıltana kadar dövüp sonra bunu ''yanımıza kalmaz'' diyerek canlı yayın olarak açan kişiden bahsediyoruz farkında mısınız? Zavallı genç kızın 2 gün sonra o şahsın evinde bulunması ve o şahsın ikisinin de hesaplarını kapatıp ortadan kaybolması da cabası. . . neyin peşin hükmünden bahsediyorsunuz acaba? ortada değil mi ?

yanıt5
yanıt0
xxxl:

su testisi su yolunda kırılır

8
36
yanıtYanıtla
Fb:

Herşey ailede biter komşunun kızı öyle geziyor diye arkadaşında var diye avrupaya özene özene özümüzü kaybettik kızını dövmeyen dizini döver

23
21
yanıtYanıtla
Gurbetci:

Avrupadaki hayati biliyormusunda onlara ozeniyoruz diyorsun? Sen avrupalilarin sevgilisi varda turkiyedekilerin yokmu saniyorsun? Biri acik acik digeri gizli gizli, ama dunyanin her yaninda var. Asli ile kerem, ferhat ile sirin. Veya george ile angela. Onlarda en azinda sevgi saygi var. Boyle olumler olmuyor. Avrupada yapilsa 15 20 yil yatar. Turkiyede yaparsa ya hic ceza almaz dayisi var diye veya aftan cikar. Avrupayi ornek alacaksaniz hak hukuk adaletle alin.

yanıt3
yanıt2
ADINI YAZ Y:

FB. . . Siz Avrupalıları ne kadar tanıyorsunuz bilmem ama ben tanıyorum . burdaki insanların özel hayatına ailelerinden başka hiç kimse karışmaz ve sizin ima ettiğiniz gibide yaşamaz . ben bir yere ve nereye giderken ailemden nasıl izin alıyor ve saati saatine eve geliyorsam Avrupalı arkadaşlarımda ailesinden izin alıyorlar. ve babaları bırakıyor ve gittikleri yerden alıyorlar. ama her genç kız veya erkek hangi ülkeden olurda olsun. aşık oluyorlar . . . . . . .

yanıt3
yanıt1
diyarbakır:

Hali buysa olacağida budur

11
29
yanıtYanıtla
Gül:

Bati medeniyeti hevesiyle yasayan bati kültürsüzlügüyle sonbulur

16
18
yanıtYanıtla
Uzun Hasan:

Bu iti bulup kendim cezasını vereceğim çok yakında....

24
9
yanıtYanıtla
Ali:

Uzun hasan senin cezanı kim verecek

yanıt5
yanıt15
Tamam:

Polis seni yakaladığında hani haberciler de oluyir ya losmanmisiniz diye sorarlarsa sen kameraya uzun Hasan de biz anlarız sen olduğunu.

yanıt0
yanıt0
Adalet:

Ölmeyince kadar ailesi neden sahip çıkmadı öldükten sonra ağlamak boşuna

17
9
yanıtYanıtla
And Justice for All:

bu kin, nefret, cahillik ve kötülüğünüzle, aynı şeyleri yaşayıp görmeden ölmeyeceksiniz hiçbiriniz. İçlerinizde en dinci, en namuslu görünenler, aslında en şeytan olanlarınız. çocuk istismarı sizde, çocuk yaşta kız çocuklarıyla evlenmek sizde. . . .

13
12
yanıtYanıtla
Sg:

Insanlar islam a uygun yasarsa istismar cinayet sapikliklar olmaz ama allah tan korkmayan insandan Hersey beklenir.dunyanin her yerinde her pislik var bunu sadece turkiyede ve muhafazakarlarda varmis gibi soylemek cahilligin daniskasi.

8
15
yanıtYanıtla
you:

kızına sahip çık erkek oğluna sahip çık doğur at sokağa olmaz bak sonuç bu işin kabahatlisi anne ler babalar

13
5
yanıtYanıtla
SALİH:

Yorumların hiçbirine inanamadım, ne vicdansız düşünemeyen insanlarsınız. Bir insanın ölümüyle bile ilgili yaptığınız yorumlar çok aşağılayıcı, hiçbiriniz mükemmel değilsiniz. İslamla yaşadığınızı düşünüp günahların en büyüğünü işliyorsunuz. islam bu değildir. Burada yargılayan çoğu kişinin kitabı okumadığına da eminim, okumuş olsalar bile anlamamışlar. Kimseyi yargılamaya, ölümü hakkında bu tarz konuşmaya hakkınız yok. Kafanızı, düşünebilme kabiliyetinizi kullanma dileğiyle. . .

13
4
yanıtYanıtla
A:

Yanlışlıkla beğenme tuşuna gitti elim katiliyorum

yanıt0
yanıt1
Amed:

Ne beklersin böylelerinden. . . İnsan bile denilmez bunlara !

yanıt0
yanıt1
a.felaketzede:

Bu ülkede namuslu yasamak yasak. Namussuz olana her sey serbest. Angaranin gözü kör kulagi sagir.

8
8
yanıtYanıtla
Mustafa:

Ne diyorsun. Kafan iyimi senin , ben namuslu yaşıyorum ve bana kimse karışmıyor . Başkasının ne yaşadığı da beni ilgilendir miyor. Ancak şuç işleyen her kim olursa olsun cezasını da çeker.

yanıt12
yanıt0
İzmir:

Malesef çocuk yetiştirmeyi bilmiyoruz . Çocuğu pohpohlamayı yanlış yaptığında ses etmemeyi yediğini önüne yemedigini arkasına koymayı iyi çocuk yetiştirmek zannediyoruz. Kimse çocuğunu katil olsun diye veya öldürülsün zarar görsün diye dünyaya getirmez. Eksiğimiz ebeveyn olarak ne yaptığımızı ve yapacağımızı bilmemiz bu da eğitimsizlik ten kaynaklanıyor. 1 oğlum var inşallah iyi yetistirebilirim.

12
0
yanıtYanıtla
bugün:

Keşke sadece istemekle çocuk doğurulmasa, keşke zor ve iyi bir evebeynlik testi olsa ve o testten geçenler sadece çocuk yapabilse. . . . daha kaç tane cana kıyacaksınız. . . üzülüyorum. . . aleyna çakır ve binlercesi için üzülüyorum

11
0
yanıtYanıtla
Kissadan hisse.:

Nasil Yasarsan oyle ölürsun.

3
6
yanıtYanıtla
Gldn:

İnşallah sen açıdan kıvrana kıvrana zar zor can verirsin 21 yaşında genç bir kızı bir ruh hastası mahlukat öldürmüş yorumuna bak dilerim allahtan sen can vermek için dua edersin

yanıt1
yanıt0
Erol Mehmet Yıldız:

Şu testisi su yolunda...

2
6
yanıtYanıtla
Kadınlar çiçektir ayılara bu sozum normal erkekler:

Tanımadığınız kadına iftira atmayın kapıyı zorlamış gitmiş eve dövmüş adam hasta insallah layık olduğu cezayı alır Allah zaten obur dünyada çıkartır cezasını

5
3
yanıtYanıtla
haktan:

içmişler bunlar

1
2
yanıtYanıtla
Timurray:

Bu olayın araştırılması lazım.Dövülerek öldürüldüyse,Ki video dövülerek öldürüldüğünü gösterir.Nedeni video çekerken sigara içmek gibi bir rahatlık olurmu?Onlar yaptıysa o konuşan kadınında çeken çocuğunda dövülerek öldürülmesi yada idam edilmesi gerekli.Yarın sizin başınıza gelir bu olay.Ben acımazdım öldürenlere.......Bunun acıması yada affı olmaz

1
1
yanıtYanıtla
Yorumsuz:

Kınamayın... Rabbim affetsin ve hiçkimseye yaşatmasın çoluğumuzu çocuğumuzu korusun...

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title