Haberler

İntihar Etmek İsteyen Kadını, Dalgınlığından Faydalanan Vatandaş Kurtardı

Güncelleme:

Hatay'da Asi Nehri korkuluklarına çıkan ve intihar girişiminde bulunan Merve O. isimli kadını, dalgınlığından faydalanan bir vatandaş kurtardı.

Hatay'da Asi Nehri korkuluklarında intihara kalkışan genç kadın, çevredeki bir vatandaş tarafından kurtarıldı.

EKİPLER İKNA ETMEYE ÇALIŞTI

Merkez ilçe Antakya'dan geçen Asi Nehri korkuluklarına çıkan Merve O. isimli kadın, intihar girişiminde bulundu. Kadını fark eden vatandaşlar polisi aradı. Olay yerine gelen polis ekipleri bir süre sohbet edip kadını ikna etmeye çalıştı.

ATLAMA RİSKİNE KARŞI ÖNLEM ALINDI

Sürekli ağladığı görülen ve sorulara cevap vermeyen kadının nehre atlama riskine karşı önlem alınırken, sağlık ekipleri ve itfaiye ekipleri hazır bekledi.

VATANDAŞ DALGINLIĞINDAN FAYDALANIP YAKALADI

Konuşma esnasında kadının bir anlık dalgınlığından faydalanan bir vatandaş kadını yakalayarak korkuluklardan çıkardı. Polislerin yardımıyla intiharı engelleyen vatandaş çevredekiler tarafından alkışlandı. İfadesi alınmak üzere polis karakoluna götürülen Merve O'nun hangi sebepten dolayı intihar etmek istediği konusunda bir açıklama yapılmadı.

Olay yerinden ilk görüntüler;

İntihar Etmek İsteyen Kadını, Dalgınlığından Faydalanan Vatandaş Kurtardı

İntihar Etmek İsteyen Kadını, Dalgınlığından Faydalanan Vatandaş Kurtardı

İntihar Etmek İsteyen Kadını, Dalgınlığından Faydalanan Vatandaş Kurtardı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Asi Nehri 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (16)

adanalı:

yazık lan kımbılır kım ne yaptı kıza tıtrıyor. bu açık kapalı muhabbetı yapan beyınsızler asıl cahıl sızzısınız o kadar gerızekalısınız''ki insanlıktan faydalanmamışssınız. biraz vicdan sadece vicdan ayrım yapmadan insanlığın ne oldugunu ögrenın mesela. ben okumamış bir cahilim kimbilir bu yorum yapanların kimisi okumuş kendine göre kültürlü insanlardır. oysa benim gördüğüm siz benden''de cahilsiniz

220
0
yanıtYanıtla
vicdan:

kadın panik atak geçiriyor. nefes almakta zorlanıyor ve titriyor. belli ki sıkıntısı yeni değil. sonunda patlamış.

132
0
yanıtYanıtla
maskeli süvari:

allah yardımcısı olsun. . gercekten atlayacaktıı cınnet gecırmıs hareketlerden bellii

118
0
yanıtYanıtla
inanılmaz:

Ne yaşadığını bilemeyiz

89
0
yanıtYanıtla
ali:

atla atla

1
75
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Çözüm bekleyen konuların başında,,psikolojik hastalıklar geliyor,,ben türkiyedeki düzene ayak uydurmakta güçlük çekiyorum..çünkü ömrüm avrupada geçti,,avrupalılar kanunlara titizlikle uyuyorlar..ülkemizde ise,,kim güçlüyse o haklı çıkıyor.

6
1
yanıtYanıtla
HATAYLI:

SUDA KALMAMIŞ KURUMUŞ ZATEN MANYAKMISIN BE BACI BARİ ÇATIYA ÇIK ORDAN ATLA

0
6
yanıtYanıtla
ADA:

yazık kimbilir ne derdi vardı

6
0
yanıtYanıtla
sabır gerek ya sabır:

sebebini bilmediğim şeye yorum yapamam doğru olmaz aman ne var ki bu olay yüreğimi sızlattı keşke böyle bir şeye kalkmasa intiharın hiç bir şeyi çözmeyeceğini bilip mücadelesini kaybetmemiş olsa hayat güzeldir demiyorum öyle güneş yağmur bulut bunları da romantize edemiyorum ancak dünya sınav mekanı sınavı kazanmak lazım burada tıp fakültesine hukuk fakültesine girmeyeceğiz kimse 4 bilinmeyenli denklem eğik düzlem sorusu çözmeyecek ancak Kimse de Allah''ın men ettiği kendi canına kıymamalı sabır

4
0
yanıtYanıtla
YSNOKR:

sevgilisi yarı yolda bırakmış kızı anlıycağınız güvenmiş ama ortda kalmış

1
3
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title