Haberler

İntihar Etmek İçin Çatıya Çıkan Genç Kızı Çekirdek Çitleyerek İzlediler

Güncelleme:

Eskişehir'de genç kız intihar etmek için 4 katlı inşaatın çatısına çıktı. Çevredekiler genç kızı çekirdek çitleyerek izledi.

GENÇ KIZ 4 KATLI İNŞAATIN ÇATISINA ÇIKTI

Eskişehir'de psikolojik rahatsızlığı olduğu belirtilen Gülten U. 4 katlı inşaatın çatısına çıkara intihara kalkıştı. Çatının uç kısmındaki tahta üzerinde duran genç kız, psikolog kadın tarafından ikna edilerek çatıdan indirildi. Bu sırada çevrede toplanan vatandaşlardan bazıları yaşanan olayı çekirdek çitleyerek izledi.

İntihar Etmek İçin Çatıya Çıkan Genç Kızı Çekirdek Çitleyerek İzlediler

GENÇ KIZI GÖRENLER POLİSE HABER VERDİ

Olay akşam saatlerinde Erenköy Mahallesi Kırsal sokakta meydana geldi. İnşaat halindeki 4 katlı binanın çatısında Gülten U.'yu görenler, durumu polisi bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri inşaatın önüne şişme branda açtı, polisler de çatıya çıkıp genç kızı ikna etmek istedi. Gülten U.polisleri yanına yaklaştırmayınca olay yerine psikolog getirildi. Psikolog kadın ile genç kızın yakınları çatıya çıkıp ikna çabalarına başladı. Zaman zaman çatının uç kısmındaki tahtanın üzerinde duran genç kızı görenlerin yüreği ağzına gelirken bazı vatandaşlar ise inşaatın karşısında yerde oturup çekirdek çitleyerek yaşananları izledi.

İntihar Etmek İçin Çatıya Çıkan Genç Kızı Çekirdek Çitleyerek İzlediler

PSİKOLOG İKNA EDEREK AŞAĞIYA İNDİRDİ

Daha önce de bir kaç kez intihar girişiminde bulunduğu belirtilen Gülten U., psikologun çabaları sonucunda intiharından vazgeçti. Çatıdan indirilen Gülten U., ambulansla Eskişehir Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

İntihar Etmek İçin Çatıya Çıkan Genç Kızı Çekirdek Çitleyerek İzlediler

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Eskişehir 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! KDV'ye zam mı geliyor? Kafelerde KDV'ye zam mı gelecek? Bahar CANLI izle! SHOW TV Bahar 8.bölüm CANLI izleme linki! Paris Hilton, Taylor Swift geleceği için VIP alandan mı çıkarıldı? Paris Hilton neden VIP alandan çıkarıldı? Her derde deva! Cevizi suya koyun ve için; Etkisine inanamayacaksınız... ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (28)

Türk vatandaşı:

Al işte biz buyuz değişen birşey yok ne insana saygı var nede hayvana saygı sevgi var yeni büyük türkiye işte

15
6
yanıtYanıtla
RUŞEN ALİ:

kemalizmin faydaları. atlamak isteyen hatalı seyreden hatalı

1
9
yanıtYanıtla
BEYİN BEDAVA:

MAL MISIN SEN, KEMALİZM İLE BU OLAYIN NE İLGİSİ VAR

yanıt2
yanıt0
inanılmaz:

Aynen o karede psikolojik sorunları olanlar aşağıda, yukarıdaki bence daha güvende.

10
0
yanıtYanıtla
KSK li mesut:

Kızın akrabalarından birisi olsam alırım polisin belinden silahı ibret olsun diye o çekirdek yiyerek izleyenleri tek tek sıkardım kafalarına...

4
5
yanıtYanıtla
ALİ KAYA:

BU KADAR DUYARSIZ BİR MİLLET OLDUK İŞTE ÖRNEĞİ

9
0
yanıtYanıtla
46:

Guzel turkiyemin icler acis hali heryerde intahar vakasi tecavuz hirsizlik cocuk kacirma vah ki vah halimize

7
1
yanıtYanıtla
BEYLERBEYİ:

YAZIKLAR OLSUN insanda biraz vijdan olur herkesin başına gelebilir budurum İNSANLIK NERDEEEEEEEEEEEE

8
0
yanıtYanıtla
TDK İNCELE DERİM:

VİJDAN DEĞİL VİCDAN cahillik işte kimi dili kimi dini kimide insanlığı katlediyor. . . .

yanıt4
yanıt2
SAMİ:

sen orada olsan kafanı taşlara çarpacaktın üzüntünden değilmi. Beylerbeyinden ahkam kesmek kolay.

yanıt0
yanıt1
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title