Haberler

Çatıdan Atlayarak İntihar Eden Annenin Son Sözleri, "Evlatlarımdan Özür Diliyorum" Oldu

Güncelleme:

Ordu'da 5 katlı binanın çatısından atlayarak intihar eden 4 çocuk annesinin, son sözleri ortaya çıktı. Son konuşmasını telefonuna kaydeden anne, "Yavrularımı annesiz bıraktığım için özür diliyorum. Yarınlarınızda ben olmayacağım için özür diliyorum." dedi.

Ordu'nun Altınordu ilçesi Yeni Mahalle'de meydana gelen olayda, 25 yaşındaki Neslihan Yılmaz adlı 4 çocuk annesi kadın, 5 katlı bir binanın teras katından atlayarak intihar etti. İtfaiye ekiplerinin açtığı şişme brandanın iki metre ilerisinde asfalt zemine çakılan genç kadın kurtarılamadı.

"ARKAMDAN KONUŞANLAR CENAZEME GELİP İYİ BİRİ DEMESİN"

İntihar olayını araştıran polis, genç kadının geride bıraktığı telefonunda intihar etmeden birkaç dakika önce yapılan bir görüntü buldu. Genç kadının, "Arkamdan herkes her şeyi söyledi. İntihar edeceğim. Şunu söylüyorum. Dün arkamdan şöyleydi böyleydi diye konuşanlar yarın öğle namazında cenazeme gelip iyi biriydi demesinler. Çünkü iyi bir insan olmaktan yoruldum. Olmayacağım zaten bu saatten sonra. İnsanların yalanlarından, sahtekarlığından, ikiyüzlülüğünden yoruldum. Ben bu yalanların altından kalkamıyorum. Öncelikle eğer benim hatam varsa hepsinden özür diliyorum. 4 tane kızım var. Sizi annesiz bıraktığım için özür diliyorum. Yarınlarınızda ben olmayacağım için özür diliyorum. Bensiz hayata tutunmaya çalışacağınız için sizi buna mecbur bıraktığım için özür diliyorum. Ciğeri beş para etmez insanı sevdiğim için ve güvendiğim için, belki olur dediğim için. Bunun için sizden özür diliyorum. Sizi annesiz bıraktığım için özür diliyorum. Burada özür dileyeceğim tek şey evlatlarım. Evet 4 çocuk annesiyim ama hayata tutunmaktan sıkıldım" sözlerini kaydetti.

GENÇ KADIN, 4 KIZIYLA YAŞAM SAVAŞI VERİYORDU

Bu görüntülerin ardından 5 katlı bir binanın teras katına çıkan genç kadın, polis, sağlık ve itfaiye ekiplerinin çağrısına ve vazgeçirme çabalarına rağmen intihar etti. Mahalle sakinleri genç kadının eşinden boşandığını ve 4 kızıyla yaşam savaşı verdiğini, son dönemde psikolojisinin bozulduğunu dile getirdi.

NE OLMUŞTU?

Neslihan Yılmaz (26) isimli 4 çocuk annesi, bir süre önce eşinden ayrıldı. Dört çocuğuyla baş başa kalan kadın bunalıma girdi. Girdiği bunalım sonucu intihar etmeye karar veren Neslihan Yılmaz, 5 katlı bir binanın teras katına çıktı.

Kadını görenler polise, itfaiyeye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Bu sırada gelen itfaiye ekipleri şişme branda açtı. Neslihan Yılmaz ise bir anda kendini boşluğa bıraktı. Şişme brandanın iki metre ilerisinde zemine çakılan genç kadın ağır yaralandı. Bu anlar cep telefonu ile saniye saniye görüntülendi.

Ambulans tarafından Ordu Devlet Hastanesine kaldırılan Neslihan Yılmaz, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Cep Telefonu Ordu 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (145)

Uğur uğur:

SURİYELİLERE BAKACAĞINA kendi vatandaşına bak

60
3
yanıtYanıtla
mehmet:

Allah kimseyi çaresiz namerde muhtaç etmesin çok zor

60
0
yanıtYanıtla
ısparta lı:

şerlerden allaha sığınsaydı böyle yapmazdı biraz islam dini eksikliyi malesef, allah rahmet eylesin inşallah.

10
46
yanıtYanıtla
hanisöz:

daha 26 yaşında, suriyelilerin el üstünde tutulduğu bizim gençlerimiz sınavlarda koşturup giremediği bölümlere suriyelilerin ilk sıradan havadan yerleştirildiği ve kendi ülkesinde aç çaresiz bırakıldığı bir dönemdeyiz.

47
7
yanıtYanıtla
RABBİM GÜNAHLARINI AFFETSİN..:

NASIL Bİ HALE GELDİK İNSAN OLARAK ÜLKE OLARAK YAZIKLAR OLSUN BİZE. HİÇMİ KONU KOMŞUSU ARKADAŞI KARŞILIKSIZ Bİ YARDIM EDEN ELİ UZATANI. BİTİP GİDEN İNSANLIĞIMIZDAN ESERLER..

49
0
yanıtYanıtla
BAŞKANN:

Suriyeliler bu mukaddes ve üstün ırkın yani muhteşem Türk milletinin ayağının altını öpsün 7 yıldır bakıyoruz onlara ancak bir annemiz bacımız canımız kanımız bu millete çocuk doğurmuş biriciğimiz çaresizlikten yaşamına son verdi çooook üzüldüm Allah çocuklarına yardım etsin kendinize bağışladın inşallah...

43
4
yanıtYanıtla
Profesör:

Aynen Katılıyorum Kardeşim.

yanıt7
yanıt0
Çakıl:

Bir anne ne koşulda olursa olsun evlatlarıni bırakmamalı ama işte akıl öyle ince bir çizgi ki bir anlik gelen bir bunalım insani bu hale koyabiliyor.hepimizin başina gelebilir.Rabbim aklımızı korusun.

33
0
yanıtYanıtla
gercekler-aci dir:

kurban kesmeyen Allahsizlarin sonu kendini kurban etmektir 3 günlük imtihan dünyasi insanin kendine yaptigini cümle alem bir araya gelse yapamaz

4
28
yanıtYanıtla
ferit:

kardeş siz önce tarikatlarda tecavüz ettiğiniz çocukların hasabını verin . siz bu ülkede camileri fuhuş yavası yaptınız onun hesabını verin. camileri de esrar yuvası yaptınız onun hesabını verin. sizin bu ülkede yatacak yeriniz yok. biz dürüstlüğü özledik.

yanıt2
yanıt3
Tüm 145 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title