Haberler
Güncelleme:

"İntihar etti" denilerek dosyası kapatılan genç kadının tırnaklarından, ayrıldığı erkek arkadaşının DNA'sı çıktı, dosya yeniden açıldı

İşyerinin üçüncü katından düşerek ölen ve "intihar" denilerek kapatılan 26 yaşındaki genç kadının dosyası yeniden açıldı. Ölen kadının tırnaklarının arasında bulunan DNA ayrıldığı erkek arkadaşınınki ile eşleşti. Ailenin avukatı "Düştüğü yerde kan izi yok. Telefonla bir insan intihar etmez. Şule Çet ile çok ortak noktası var" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (9)

Büşra:

Rabbine kavuştu ve bu dünyanın tüm kötülüklerinden kurtuldu. İzin verin de kabrinde rahat uyusun bedeni, ruhu da artık cennette, kendisini rabbine kurban etmediğini başkasının kurbanı olduğunu ispatlayacaksınız da ne olacak ?

1
14
yanıtYanıtla
Yazdim:

Kardesim sen geri zekalimisin.

yanıt5
yanıt0
delidana:

iç şleri bakanı hala görevde nedense

3
2
yanıtYanıtla
ADMAN:

savcilik ve mahkemeler ye ic yat yeri degil ki, o görevi bedava yapmiyorsun karsiligini aliyorsun, yapmak istemiyorsan ayrilacaksin yapmak istedigin isi yapacaksin, o senin yapmak istemedigin göreve ben bu isi yaparim diyenler gelecek.

3
2
yanıtYanıtla
46:

Allah rahmet eylesın ?? cok uzuldum gencecik kızımız Allah ailesine sabırlar versın

1
0
yanıtYanıtla
derviş:

büşra sen ya kız ya erkeksin ama kaşar olduğun kesin kaşarlaşmış seni

1
0
yanıtYanıtla
kanun:

Kızın intihar etmemiş fuhuş hayatının getirdiği binlerce kere gördüğümüz bildik netice sonucu ölmüş annesi nasıl yetiştirdiysen senin de suçun var bu neticede.

0
1
yanıtYanıtla
LEON BUUREN:

ULAN ATLIYORLAR AŞAĞIYA ONDAN SONRA VAY HALİNE GERİDE KALANLARA.

0
0
yanıtYanıtla
ANNE:

büşra sen bir anne veya (erkek isen)baba olmuş olsaydın bu kadar rahat konuşamazdın allah sizin gibilerin kalbine vicdan merhamet versin. . . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title