Haberler

İnternette Herkes Bir Marka

Güncelleme:

AKİMED'in internet seminerleri sürüyor.

SOSYAL MEDYA'DA KİŞİSEL PAZARLAMA KONUSUNDA UZMAN İKİ İSİM, MERT ERKAL VE MURAT SALMAN, NİLÜFER YERLEŞKESİ'NDEKİ SEMİNERDE KATILIMCILARA İNTERNETTE KİŞİSEL MARKA OLABİLMENİN İPUÇLARINI VERDİ…

Aktif İnternet Medyası Derneği'nin (AKİMED) "internet medyası ve sosyal medya" seminerlerinin konuğu olan Stradiji Dijital Pazarlama Genel Müdürü Mert Erkal ve Stradiji Pazarlama Uzmanı Murat Salman "Sosyal Medya ile Kişisel Pazarlama" konusunda bilgi ve önerilerini paylaştılar.

Nilüfer Dernekler Yerleşkesi'ndeki seminerde ilgi çekici bilgi ve görüşlerini paylaşan internet dünyasının etkili isimlerinden Murat Salman, "İnternet öyle bir yere geliyor ki; artık internette herkes bir marka. Önemli olan bunu nasıl yönettiğiniz" dedi.

Türkiye'de 31 milyon kişinin internet kullandığını belirten Salman, bunun nüfusunun yüzde 40'ına karşılık geldiğini ve Türkiye'nin dünya genelinde önemli bir sırada olduğunun altını çizdi.

Sosyal medyanın etkin araçlarından Twitter'in da gün geçtikçe yaygınlaştığını belirten Salman, tüm dünyada 500 milyon twitter hesabı olduğunu, günde 368 milyon twit atıldığını söyledi.

Sosyal medyayı kullananlara bazı uyarılarda bulunan "İnternet'in Son Ütücüsü" namıyla sosyal medyada tanınan Mert Erkal da, "Tanımadığınız kişileri Facebook'ta listenize eklemeyin" dedi.

Kişisel blogların sosyal medyadaki kişisel pazarlamada önemli olduğuna dikkat çeken Erkal, marka olmanın önemine vurgu yaptı. Erkal, "Çarpıcı ve farklı fikirler üreterek; çok çalışıp içeriği güncel tutarak; müşterileriniz ve sektörünüz tarafından takip edilerek marka haline gelebilirsiniz" dedi.

Kişisel blogun internette beynimiz olduğunu dile getiren Erkal, sosyal medya araçlarının da kolumuz ve bacağımız olduğunu kaydetti.

Bu arada internetteki sahte hesaplara karşı birtakım önlemler geliştirileceğini belirten Murat Salman, "İleride sahte hesaplara karşı kimlik uygulamasına geçilecek" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Twitter Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title