Haberler

İnternette Çocuklara Ait Cinsel İçerikli Fotoğraflar Paylaşan Maden İşçisi, Tutuklandı

Güncelleme:

Zonguldak'ta internet üzerinden çocuklara ait cinsel içerikli video ve fotoğraf paylaşan maden işçisi, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Zonguldak'ta internet üzerinden çocuklara ait cinsel görüntü ve fotoğrafları üye olduğu gruplarda paylaştığı iddiasıyla gözaltına alınan maden işçisi çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İnternette Çocuklara Ait Cinsel İçerikli Fotoğraflar Paylaşan Maden İşçisi, Tutuklandı

MADEN İŞÇİSİNİN BİLGİSAYARINDA ÇOK SAYIDA VİDEO VE FOTOĞRAF BULUNDU

Zonguldak Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatıyla Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele ekipleri internet üzerinden çocuklara ait cinsel içerikler paylaşan maden işçisi 32 yaşındaki C.A. yapılan operasyon ile evinde gözaltına alınmıştı. C.A'nın evinde yapılan aramalarda kendisine ait olduğu öğrenilen cep telefonunda ve bilgisayarlarında yapılan incelemelerde çok sayıda çocuğun cinsel istismarına yönelik video ve fotoğraf tespit edilmişti.

İnternette Çocuklara Ait Cinsel İçerikli Fotoğraflar Paylaşan Maden İşçisi, Tutuklandı

ÇOCUKLARA AİT CİNSEL İÇERİKLİ GÖRÜNTÜLERİ İNTERNETTE PAYLAŞTI

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele ekiplerince gözaltına alınan C.A., ifadesinde; Videoları ve fotoğrafları internette kendisinin paylaştığını, cinsel içerikli birçok gruba üye olduğunu, bilgisayarından ve telefonundan çıkan video ve fotoğrafları kendisine ait olduğunu ve görüntüleri üye olduğu gruplarda paylaştığını kabul ettiği öğrenilmişti.

İnternette Çocuklara Ait Cinsel İçerikli Fotoğraflar Paylaşan Maden İşçisi, Tutuklandı

MADEN İŞÇİSİ TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Sabah saatlerinde emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen C.A. nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Zonguldak 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (11)

Dürbünlü:

Asın gitsin.

16
0
yanıtYanıtla
jandarma:

aynen

yanıt7
yanıt0
8.HUDUT GAZİLER IĞDIR:

internet sadece dewlet dairelerinde kullanilmali

4
5
yanıtYanıtla
vatan53:

Pakistan da küçük kız çocuklarını taciz edip öldüren zanlıyı en son ölen çocuğun babası gözleri önünde idam edildi. bizde bu ve bunun gibi alçak adileri gönderelim Pakistan a nasıl olsa orda asıyorlar. böyle tipleri.

8
1
yanıtYanıtla
Hnmo:

yuzunu neden sakliyorlat haysiyetsiz namus dusmani varlik

8
1
yanıtYanıtla
DELİORMANLI:

Bu tür irenç sapıkların, bu dünyada yeri yok, hele hele çocuklara şursuzca acı çektiren sapıkları anında asacaksın.

4
0
yanıtYanıtla
IZMIRLI:

Ohhhh, sükürler olsun ki bu sefer de ''Izmir''de. . . . . . . . '' diye gecmedi bu haber. Ya da AA''da bir ''error'' yasandi, Allah''in hikmeti olsa gerek. Ver Allah''im ver, önce Konya''ya, simdi Adapazari''na. . . . Sira nerede acaba?

0
1
yanıtYanıtla
IZMIRLI:

Özürlerimle Adapazari''ni Zonguldak olarak acilen düzeltmem gerekli. Bu da bendeki ERROR.

yanıt0
yanıt0
AKIL:

ALLAH AKIL FİKİR VERSİN ISLAH ETSİN

1
0
yanıtYanıtla
İZMİRLİ:

İZMİRLİ-ne sayıklıyorsun. Türkçe anlat. hayal mı gördün.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title