Haberler

İnternet Futbolcusuyum

"Avrupa'daki Tüm Takımların Defans Sistemlerini ve Özelliklerini İnceliyorum. Önemli Yıldızlardan Esinlenerek Kendime Bir Site Kurdum. Www.ibrahimtoraman.org'u Kısa Sürede 177 Bin 222 Kişi Ziyaret Etti."

"Avrupa’daki tüm takımların defans sistemlerini ve özelliklerini inceliyorum. Önemli yıldızlardan esinlenerek kendime bir site kurdum. www.ibrahimtoraman.org’u kısa sürede 177 bin 222 kişi ziyaret etti."

BEŞİKTAŞ’ın ve A Milli Takım’ın başarılı defans oyuncusu İbrahim Toraman, futbol dışındaki kalan vaktini internette geçirdiğini belirtirken, hayatına da bu şekilde yön verdiğini söylüyor.

Oldukça yorucu geçen antrenmanlardan sonra internette sörf yaparak dinlendiğini belirten milli futbolcu, "Tedavisi güç bir internet hastasıyım" dedi. Ve şunları söyledi:

"Antrenmanlarda bedenen güç kaybına uğruyoruz. Bu gücü dinlenerek ve internette sörf yaparak yeniden kazanıyorum. Beşiktaş’ın tüm linklerini ziyaret ederim. Ardından İngiltere, İspanya ve Almanya liglerindeki kulüplerin sitelerine göz gezdiririm. Çünkü futbolda her geçen gün yeni bilgiler ediniyorsunuz.

Sistemi çözdüm

Avrupa’daki tüm takımların defans sistemlerini ve özelliklerini internet sayesinde çözdüm. Dünyanın en iyi defans oyuncularının sergilediği futbol ve aldıkları tepkileri takip ediyorum. Dünyanın sayılı futbolcularının sitelerinden esinlenerek kendime bir site kurdum. Kısa sürede 177 bin 222 kişi ziyaret etti. www.ibrahimtoraman.org’a ulaşan herkese cevap veriyorum.

Çünkü ben, yüreklerinde futbol ve Beşiktaş sevgisi olan insanlar sayesinde bu yerlere geldim. Beşiktaş benim için vazgeçilmez bir tutku.

Şampiyonlar Ligi’nde rakiplerimizi öğrenir öğrenmez hemen internete giriyor ve araştırıyorum. Çünkü hocamız kadar bizim de bu konuda hazırlıklı olmamız gerekiyor. Ayrıca PlayStation’da da rakipsizim.

Araba yarışlarını seviyorum. Futbol Menager oyununda takımlar kuruyor ve şampiyonluk rekorları kırıyorum."

Bekle Süper Lig biz geliyoruz

SON iki yıldır Türkiye Kupası’nın abonesi olduklarını, geçen yıl Süper Kupa’yı kazandıklarını hatırlatan İbrahim Toraman, "Sıra Süper Lig’e geldi" derken, Şampiyonlar Ligi’ne de büyük önem verdiklerini ifade etti. Toraman, yeni sezon öncesi hedeflerini ve düşüncelerini şöyle sıraladı:

Geçen sezon beni en çok heyecanlandıran Süper Kupa töreninden sonra giyilen "Geliyoruz" tişörtleriydi. Bu sezon sadece kupalarda değil Süper Lig’de de iddialıyız. Takım olarak başarıya odaklandık ve diyoruz ki: "Bekle Süper Lig biz geliyoruz..."

Beşiktaş’ın büyük bir camia olduğunu ve her zaman zirveyi hedeflediğini vurgulayan Toraman, şöyle devam etti:

Geçen yıldan çok farklıyız

"Fikstür avantajı bizde. Ligde şampiyonluğun en güçlü adayıyız. Önemli olan sadece ligde de Avrupa’da da kalıcı başarılar elde etmek. UEFA Kupası’nı kazanan G.Saray’dan sonra bizim çıtayı yükseltmemiz lazım. Bunu da başaracağız.

Geçen sezondan çok farklıyız. Yeni transferler takıma çabuk uyum sağladı. Taraftar derbi maçlarından galibiyet bekliyor. Bu maçlar önemli, kazanmalıyız. Ancak, F.Bahçe ve G.Saray ile yapacağımız maçlardan çok Anadolu takımlarıyla yapacağımız karşılaşmalar bana daha fazla keyif veriyor. Anadolu’da her gittiğimiz yerde büyük ilgi görüyoruz.

Bu yıl üniversite sınavına girdim. Tek hedefim Spor Akademisi’ne girip Türk gençliğine hizmet etmek."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title