Haberler

Intermot Motosiklet Fuarı Kapılarını Ziyaretçilere Açtı

Motosiklet tutkunlarının heyecanla beklediği ve son model motorsiklet, bisiklet ve yan ürünlerinin sergilendiği fuar 120 bin metrekare alana kuruldu.

Motosiklet tutkunlarının heyecanla beklediği ve son model motorsiklet, bisiklet ve yan ürünlerinin sergilendiği fuar 120 bin metrekare alana kuruldu. Bu yıl 193 bin ziyaretçinin beklendiği fuar 10 Ekim Pazar gününe kadar kapılarını ziyaretçilerine açık tutacak. Bin 575 markanın tanıtıldığı fuarda, fuar boyunca birçok modelin dünya prömiyeri yapılacak. Dünyaca ünlü firmaların katıldığı fuarda ayrıca kurulan yarış pistlerinde motorcular ziyaretçilere çeşitli gösteriler sunuyor.

Cuma günü 18.00-20.00 saatleri arasında ziyaretçilere iki saat ücretsiz açılacak fuara diğer günler ziyaretçiler günlük 14 Euro vererek gezebiliyorlar. 11 yaşına kadar çocukların ücretsiz girebildiği fuar 12-17 yaş arası gençler için ise 2,50 Euro.

Mesut ZEYREK - KÖLN / DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title