Haberler

Interli Yıldız Icardi'nin Eşi: Inter'le Anlaşamadık, Takımdan Ayrılıyoruz

Güncelleme:

Inter'in yıldızı Icardi'nin eşi ve aynı zamanda menajeri Wanda Nara, "Inter'le yeni sözleşme konusunda anlaşamadık. Takımdan ayrılacağız." dedi.

2013 yılında Sampdoria'dan 13 milyon euro bonservisle Inter'e transfer olan Mauro Icardi'nin geleceğiyle ilgili en net açıklama geldi. Yıldız oyuncunun eşi Wanda Nara, "Icardi, Inter ile sözleşmesini uzatmayacak... Inter'den tatmin edici bir teklif alamadık. İspanya'nın en önemli iki kulübü ile de görüşüyoruz" dedi. Arjantinli golcüyle Real Madrid ve Chelsea yakından ilgileniyor.

SERBEST KALMA BEDELİ 110 MİLYON EURO

İtalyan basınında yer alan haberlere göre Icardi'nin 110 milyon euroluk serbest kalma bedeli bulunuyor. Ancak bu bedel sadece İtalya dışındaki takımlar için geçerli. Inter'e 110 milyon euroluk bonservis bedelini ödeyen kulüp, futbolcuyu transfer edebilecek. Mauro Icardi, geçtiğimiz günlerde doğum günü olan Wanda Nara'ya yaklaşık 200 bin euro değerindeki Bentley marka araba hediye etmişti. Icardi & Wanda Nara çifti magazin ve sosyal medya gündeminden de düşmüyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mauro Icardi Wanda Nara Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

OLMAZ OLSUN:

HAKKATEN İTALYA FELAKET SARSILMIŞ. !!!!! İTALYA BU SARSINTIYLA KENDİNE ZOR GELİR. !!! ACİLEN AB DEVREYE GİRMELİ.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title