Haberler

İnter Toto'da UEFA Yolu Kısaldı

İnter Toto Kupası kuraları çekildi. Ülkemizi İnter Toto’da temsil edecek takım Hırvatistan-Arnavutluk ekiplerinin arasında yapacağı maçın galibiyle karşılaşacak.

İnter-Toto Kupası’ndaki temsilcimiz, mücadeleye ikinci turdan başlayacak. Ekibimiz, ilk maçını 7-8 Temmuz, rövanş karşılaşmasını ise 14-15 Temmuz tarihlerinde oynayacak.

Bu maçlardan galibiyetle ayrılması durumunda Türk ekibi, kupanın 3. turunda Romanya ile Bosna Hersek-Andorra takımları arasında yapılacak karşılaşmada tur atlayan takımla eşleşecek. Temsilcimiz 2. turda ilk maçını sahasında, 3. turda ilk maçını ise deplasmanda oynayacak.

11 takım UEFA’ya

UEFA yeni sezonla birlikte İnter-Toto Kupası’nda sistem değişikliğine giderken, takımlar bu kupadan UEFA Kupası’na yükselmek için 5 tur yerine 3 tur maç oynamak zorunda kalacak. Yeni sistemle birlikte 3. tur maçlarının galibi olan 11 takım, UEFA Kupası’na ikici turdan başlayacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title