Haberler

    Inter - Livorno: 2-0

    Güncelleme:

    Inter, sahasında Livorno ile karşılaşmasında 1-0 öne geçti.

    Bu sezon inişli çıkışlı performanslar sergileyen Inter, Livorno karşısında rakibin kendi kalesine attığı gol sayesinde güldü, ardından son noktayı Nagatomo koydu.

    Karşılaşmanın 7. dakikasında Walter Samuel şansını uzaklardan denedi ancak gol sesi çıkmadı. 21. dakikada Jonathan'ın kafa vuruşu soldan dışarıya gitti. 26. dakikada müsait pozisyonda kafa vuruşu yapan Palacio, topu az farkla dışarıya yolladı. 30. dakikada Francesco Bardi, rakibin ortasını uzaklaştırmak isterken, şanssız bir şekilde topu kendi kalesine gönderdi ve Inter 1-0 öne geçti.

    İlk yarı bu skorla sona erdi.

    54. dakikada Livorno'dan Emerson, tehlikeli bir frikik kullandı ancak gol sesi çıkmadı. 65. dakikada Palacio, ceza sahası içinden güzel bir plase yaptı ancak sole yönelen topu kaleci güzel bir refleksle çıkarmayı başardı. 80. dakikada Paulinho Livorno adına kafayla gol aradı ancak sonuç çıkmadı. 90+1'de sahneye çıkan Nagatomo, skoru 2-0 yaptı.

    90 dakikanın sonunda 2-0 kazanan Inter, puanını 25 yaptı ve 4. sıraya yerleşti.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title