Haberler

    Intel'den Herkesi Şaşırtan Karar!

    Her Firma Ceo Değiştirir Ama Intel'in Yeni Patronu Hiç de Ummayacağınız Birisi Oldu...

    Bilgisayar sektörünün en can alıcı rekabet pazarlarından bir tanesi olan işlemci kategorisinde, Intel'den beklenmeyecek bir girişim geldi. Bu girişim aslında "The Black Eyed Peas"in üyelerinden bir tanesi olan Will.i.am tarafından yapıldı. Intel'in Facebook sayfasından yaptığı açıklamaya göre Will, firmanın yeni patronu oldu. Will yaptığı açıklamada şöyle konuştu; "Yıllardır yaptığım her şey işlemci ve bilgisyarlar aracılığı ile oluyor. Geçen zaman içerisinde sürekli Intel ismini görmek beni bu firmaya yakınlaştırdı. Intel ile birlikte çalışabilme fırsatım olması harika. Buradaki programcılar ve tasarımcılarla beraber çalışarak yeni eğlence platfromları üretebileceğimizi düşünüyorum."

    Bilindiği kadarıyla Will, Intel'in "Yenilik Yaratıcı Müdürü." oldu. Firmaysa kendisinin tam olarak ne yapacağını tam olarak helen açıklamış durumda değil. Sızan tek bilgiyse Will'in Intel için müzik üreteceği yönünde.

    Nitekim Intel tarafından yapılan bu hamle o kadar da yeni ve farklı değil. BusinessWeek'e göre HP, geçtiğimiz aylarda Gwen Stefani'yle reklam ve tanıtımlarında bulunması için anlaşmıştı.

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title