Haberler

Instagram Hikayeler İçin Beklenen Özellik Geldi!

Instagram, Snapchat platformundan aldığı Hikayeler özelliğini geliştirerek büyütmeyi . Yeni Hikayeler özelliği ise birçok kullanıcıyı memnun edeceğe benziyor.

Instagram Hikayeler için 24 saatten eski içerikler eklenebilecek!

Facebook çatısı altında hizmet veren Instagram, bundan böyle kullanıcılarının 24 saatten daha fazla süre önce çektiği fotoğraf ve videoları hikayelerine eklemesine olanak sağlayacak. Yani artık galerinizden kolayca istediğiniz içeriği bulup anında arkadaşlarınızla paylaşabileceksiniz. Böylece hile yaparak eski fotoğraflarınızın ekran görüntüsünü alıp paylaşma dönemi sona eriyor diyebiliriz.

Instagram

Her zaman yaptığınız gibi kamera dayken yukarı kaydırarak içeriklerinizi açmak veya galeri i konuna tıklamak yeterli olacak. Kaydırarak fotoğraf veya videonuzu seçebilecek ve hızlıca paylaşabileceksiniz. Öte yandan, 24 saatten eski bir görüntü seçerseniz otomatik olarak bunun çekildiği zamanı içeriğinize eklemenize yardımcı olacak bir çıkartma göreceksiniz. Bu çıkartmayı istediğiniz gibi döndürebilecek, boyutlandırabilecek veya kaldırabileceksiniz. Kısacası bu yeni özellik için adeta bir "throwback" kolaylığı diyebiliriz.

Bu yeniliği kullanabilmek için iOS için sürüm 22 ve Android için sürüm 18'e sahip olmanız gerektiğinin altını çizelim.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Instagram Facebook Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title