Haberler

Instagram Fenomeni Dan Bilzerian'ın Kızlarından Açıklama

Güncelleme:

Sık sık birbirinden güzel kadınlarla fotoğraf çektiren fenomenin kızları, "Hiçbirimiz onunla yatmadık, o sandığınız gibi biri değil." dedi.

Poker milyarderi ve Instagram fenomeni Dan Bilzerian'ın kumar masasında kazandığı 10 milyon doları kutlamak için özel jetiyle Meksika'ya tatile giden model Cassandra McClure'dan, Bilzerian hakkında açıklamalar geldi.

"O SANDIĞINIZ GİBİ BİRİ DEĞİL"

Model Cassandra McClure, YouTube'da Instagram fenomeni poker milyarderi Dan Bilzerian'la ilgili bir video koydu. Bilzerian'ın poker masasında kazandığı 10 milyon doları kutlamak için özel jetiyle Meksika'ya tatile giden McClure'un videosu kısaca 'Dan aslında sadece bir maceraperest, üstelik de çok iyi bir insan' diyor.

SIK SIK GÜZEL KADINLARLA FOTOĞRAF PAYLAŞIYOR

Sık sık birbirinden güzel kadınlar, lüks yatlar ve silah koleksiyonları gibi 'zevklerini' paylaşan, hatta yakın zamanda 'köpeğin bir Türk genelevi gibi kokuyor' yazdığı tweet'i yüzünden Türkleri de kızdıran Bilzerian hakkında 'sandığınız gibi çok ilginç biri değil' diyen McClure, YouTube'da paylaştığı tatil videosunun altına da şunu açıklama gereği duydu.

"GÖZÜ SEVGİLİSİNDEN BAŞKA KİMSEYİ GÖRMEDİ"

"Gezimizle ilgili kimin ne düşündüğü umrumda değil. Evet pek çok fotoğraf çektik, kim çekmezdi? Dan, sevgilisi Kristina D. ile birlikteydi, videonun sonunda onu görebilirsiniz. Hiçbirimiz Dan'la yatmadık! Çünkü o böyle şeylerle ilgilenmez. Tek derdimiz içki ve uyuşturucu değil ve Dan'le arkadaş olmamızın sebebi de bu değil! O yalnızca macerayı seviyor ve bu tatil sıkıcı falan değildi." diyerek sözlerini bitirdi.




Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Instagram Magazin Haberler

500

Yorumlar (6)

merve:

bu adamın türklere yaptığı hakareti ne çabuk unuttunuz da haberini koydunuz acaba?

27
7
yanıtYanıtla
osman:

türkler kokuyor diyen bu değilmi

8
5
yanıtYanıtla
murri:

leventten taksime metroya binin yada en lüksleri bile olsa bir plazada yaz ayında kalabalık asansöre binin adamların ne dediğini anlarsınız, iğrenç ter kokusundan kusacak gibi oluyorum, 42 ülke gezdim bu kadar pis kokan başka millet görmedim. .

3
3
yanıtYanıtla
biber sevmem:

belki haklıdır justin bieber de türk kızları kokuyor demişti ve hala kızlar tapıyor ona :) ne var haklı olma olasılıkları yüksek olabilir.

5
1
yanıtYanıtla
cem tuna:

Soyadına dikkat ederseniz Türklere neden hakaret etme küstahlığına başvurduğunu anlarsınız bu yoz insan müsveddesinin. . . Tipik ermeni soyadı. . .

2
2
yanıtYanıtla
haydar:

ulan her hacı sakalı koyan adam kendini karizmatik zannediyor nerden çıktı bu moda onu da anlamış değilim. adam yüzündeki tüm kusurları örtüyor sonra ortamların en karizmalısı geldi diye dolaşıyor. ayrıca koku olayında haklı bu dallama

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title