Haberler

Insomnia Filmi

Insomnia filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Insomnia filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

Los Angeles polis departmanında görevli Will Dormer, 17 yaşındaki genç bir kızın ölümü üzerine ortağı Hap Eckhart ile birlikte Alaska’da küçük bir kasaba olan Nightmute’a gönderilir. Burada yerel bir polis memuru olan Ellie Burr’un yardımlarıyla, olayı soruşturmaya başlarlar.

Ancak Dormer için işler yolunda gitmeyecektir. Bölgenin coğrafi koşullarına uyum sağlamakta güçlük çeken Dormer bir yandan uykusuzluk çekerken bir yandan da en büyük şüpheli olan yazar Walter Finch”i tutuklamak için yeterli delil bulamamaktadır. Dormer ve ortağı katile bir tuzak kurar ancak Dormer, katil yerine kazara ortağı Hap’i vurur. Olayı rapor etmek yerine, kanıtları örtbas etmeyi tercih eden Dormer, olaya katilin de tanık olması nedeniyle avcı konumundan av konumuna düşecektir.

filmin, yapımcıları arasında Steven Soderbergh ve George Clooney gibi tanıdık isimler var.

Yönetmen: Christopher Nolan

Senaryo: Hillary Seitz, Hillary Seitz, Erik Skjoldbjærg, Nikolaj Frobenius

Oyuncular: Hilary Swank, Oliver 'Ole' Zemen, Martin Donovan, Robin Williams, Al Pacino

Filmin Türü: Suç, Heyecan,

Orijinal Adı: Insomnia

Yapımcı Firma: Alcon Entertainment [us]

Yapım Yılı: 2002

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 118 dk.

Resmi Sitesi: http://www.insomnia-schlaflos.de/

Vizyon Tarihi: 25.10.2002

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title