Haberler

İnsanlık Tarihinde Bir İlk Yaşanacak!

Güncelleme:

11 Kasım'da ilk kez bir kuyruklu yıldıza uzay aracı indirilecek.

Güneş sistemi nasıl oluştu? Astronomi dünyası bu soruya yanıt bulmak için tarihi bir adım atıyor. 11 Kasım'da ilk kez bir kuyruklu yıldıza uzay aracı indirilecek.

Kaynak: Haberler.Com / Belgesel

Belgesel Haberler

Bakmadan Geçme

22 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 22 Nisan Pazartesi burç yorumları nedir? 23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500

Yorumlar (9)

NURİİ:

ELLER GİDER MERSİNE BİZ GİDERİZ TERSİNE. . . ADAMLAR KUYRUKLU YILDIZA BİNİP UZAY TURU YAPACAK BELKİ YENİ YERLER KEŞFEDECEK ÇOK ŞEYLER DEĞİŞECEK AMA BENİM CANIM ÜLKEMDE HEP GERİYE DOĞRU GİDİYOR. . YOK KOBANE YOK PKK YOK PYD YOK IŞID YOK HSYK YOK PARALEL ÇOK SIKICI BİR ÜLKEDE YAŞIYORUZ ARKADAŞ. . .

47
1
yanıtYanıtla
AĞRILI:

Bıktık bu kobane dir kobana. İçimiz dışımız kobane. tarhana çorbası gibi. Arap lar şehit edilirken kobane ESADIN Yanında idi

14
18
yanıtYanıtla
öiğ:

KUYRUKLU YILDIZA İNEYİM DERKEN KESİN ÇARPARLAR, OLUŞAN PATLAMA DA YÖRÜNGESİNİ DEĞİŞTİRİR, O DA GİDER KOBANİYE DÜŞER DE BELKİ BİZ DE KURTULURUZ :D

7
1
yanıtYanıtla
sultan:

tövbe yarabbi bir kuyruklu yıldıza el atmadığı kalmıştı bu insanoğlunun daha neler yarabbi sanırım kıyamete yaklaşıyoruz adım adım. . . daha neler bir kuyruklu yıldıza el atmadığı kalmıştı bu insanoğlunun ne alakasıvar bu işin medeniyetle çağdışılıkla gericilikle falan uyanın kıyamete yaklaşıyor insanoğlu artık bence biraz ilim öğrenin arkadaşlar tövbe yarabbi. . .

0
7
yanıtYanıtla
ünyeli:

bizim dizilet samanlıkta başlayıp ahırda bitiyor. Dizi çekmeyi dahi bilmiyoruz.

4
3
yanıtYanıtla
akepekaka:

adem ile havva''ya inanmayan tabi umudunu göklerde arar!

0
6
yanıtYanıtla
ali çöl:

yaa ne yıldızı , ne kuyruğu, ne mekiği, biz bilmeyiz öyle şeyler, kafaları karıştırmayın boş ver, kitlenin vadiye, behlüle, fatma güle, hayat boş , dizilerle cooşşşş:)))))

4
1
yanıtYanıtla
ela:

çok heyecanlı

0
0
yanıtYanıtla
mkm:

mükemmel

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title