Haberler

'İnsanlık Suçuna Dahil Olmayın'

Bir Yandan Dünyamız Hızla Kirleniyor Diğer Yandan Küresel Isınma Hayatı Tehdit Ediyor.

BİR YANDAN DÜNYAMIZ HIZLA KİRLENİYOR DİĞER YANDAN KÜRESEL ISINMA HAYATI TEHDİT EDİYOR.

Hollywood yıldızları dünyayı yaşanabilir bir hale getirmek için çeşitli vakıflara büyük paralar bağışlıyor ve çeşitli kampanyalara öncülük ediyorlar. Peki bizim ünlülerimiz neler yapıyor? İşte cevabı...

iNTERNETTEN ÇAĞRI

Sezen Aksu: Ünlü sanatçı doğal çevreyi korumak için mücadele eden sanatçılardan birisi. Daha önce hayvan haklarıyla ilgili de çağrıda bulunan Aksu, kendi internet sitesinde, sevenlerini Hasankeyf konusunda duyarlı olmaya çağırmıştı. Hasankeyf'in önümüzdeki günlerde GAP yapılanması kapsamında gündeme gelen Ilısu Barajı projesi ile sular altında kalabileceğini hatırlatan Aksu, 'Bu insanlık suçuna dahil olmayalım lütfen' diyor.

ONUN ADI ÇEVRE BEY

Mehmet Ali Alabora: İlkokul çağındaki çocukların çevre konusunda bilinçlendirilmesi için hazırlanan bir çizgi filmde, 'Çevre Bey' isimli bir karekteri canlandıran ünlü oyuncu bu konuda çok hassas.

HASANKEYF iÇiN ŞARKI

Tarkan: Geçen günlerde Hasankeyf'i gezmeye giden Tarkan, GAP'ın tamamlanmasından sonra yörenin su altında kalacak olmasına üzüldüğünü dile getirmişti. 'İlk kez bu kadar güzel bir yer görüyorum. Çok yakında Hasankeyf için beste yapacağım' diyen Tarkan, İstanbul'a döner dönmez orayla ile ilgili "Uyan" adlı şarkıyı yaptı.

EKOLOJiK BESLENiYOR

Pelin Batu: Güzel oyuncu çevreciliği bir yaşam tarzı olarak benimsemesinin ötesinde aktif olarak eylemlere de katılıyor. Kağıt konusunda da çok hassas olan Batu gazeteleri atmıyor. Batu, ayrıca bahçesinde annesinin yetiştirdiği sebze ve meyveleri tüketiyor. Bahçesinin kendisi için kurtarılmış bir alan olduğunu belirten Batu, "Yediğim her şeyin doğal olmasına dikkat ediyorum' dedi.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title