Haberler

İnsanların gözü önünde kıyafetleri ile yürüyerek girdiği ırmakta boğuldu

Güncelleme:

İnsanların gözü önünde kıyafetleri ile yürüyerek girdiği ırmakta boğuldu Uyarılara aldırmadı Manavgat Irmağında ölüme yürüyerek gitti Seyyar tatlıcılık yapan adam yürüyerek girdiği Manavgat Irmağında boğularak yaşamını yitirdi.

İnsanların gözü önünde kıyafetleri ile yürüyerek girdiği ırmakta boğuldu

Uyarılara aldırmadı Manavgat Irmağında ölüme yürüyerek gitti

Seyyar tatlıcılık yapan adam yürüyerek girdiği Manavgat Irmağında boğularak yaşamını yitirdi.

ANTALYA - Antalya'nın Manavgat ilçesinde ırmağa yürüyerek giren ve uyarılara aldırmayan yaşlı adam boğularak hayatını kaybetti. Olayı gören bir vatandaş, Canpolat ın elbisesiyle ırmağa yürüyerek girdiğini, elbisesiyle yıkanacağını düşündüklerini ve uyarmalarına rağmen boyunu aşana kadar yürüyüp boğulduğu söyledi.

Olay bugün öğleden sonra Sorgun Titreyengöl yürüyüş yolu üzerinde meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadelerine göre üzerinde elbiseleriyle ırmağa giren Mehmet Canpolat boğularak hayatını kaybetti.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 sağlık, polis ve Sahil Güvenlik ekipleri sevk edildi. Canpolat'ın cansız bedeni sahil güvenlik botu ile kıyıya çıkarıldı. 112 sağlık ekibi tarafından yapılan kontrolde talihsiz adamın yaşamını yitirdiği belirlendi. Manavgat Pazartesi pazarı çevresinde seyyar tatlıcılık yaptığı bildirilen 55 yaşındaki Mehmet Canpolat ın Manavgat'ta yalnız yaşadığı belirlendi.Mehmet Canpolat ın cenazesi Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Yıkanacağını zannettik, yürüyerek ölüme gitti

Olayı görerek ihbarda bulunan vatandaş, arkadaşıyla ırmağın karşı kıyısında oturduğunu belirterek, "ırmağın karşısında bir şahıs elbiselerle ırmağın içerisine yürümeye başladı. Biz ki sesiz elbiseyle yıkanıyor diye düşündük. Yürümeye devam edince ırmaktan çıkması tehlikeli olacağını söyleyip bağırdık. Bağırmamıza aldırış etmeyerek yürümeye devam etti. Karşıda olduğumuz için ırmağa girip kurtaramadık. Zaten her şey bir kaç dakikada oldu. Hemen 112 yi aradık.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Manavgat Antalya 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title