Haberler

"İnsan Eti Yemekten Bıktım" Deyip Sırtındaki Ceset Torbasıyla Polise Teslim Oldu

Güncelleme:

Güney Afrika'da yaşayan katil zanlısı, bir kadına ait organların bulunduğu torbayla polise teslim oldu. Nino Mbatha adlı katil zanlısı ifadesinde, "İnsan eti yemekten bıktım." dedi.

Güney Afrika'da, içinde 24 yaşındaki bir kadına ait bir bacak ve el bulunan torbayla polise gidip 'insan eti yemekten bıktım' diyen bir büyücü ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

'İnsan Eti Yemekten Bıktım' Deyip Sırtındaki Ceset Torbasıyla Polise Teslim Oldu

KORKUNÇ OLAYIN DAVASI GÖRÜLDÜ

KwaZulu-Natal eyaletinde, içinde 24 yaşındaki bir kadına ait bir bacak ve el bulunan torbayla polise teslim olan adam, ifadesinde "İnsan eti yemekten bıktım." dedi. Büyücü olduğu iddia edilen adam, ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

'İnsan Eti Yemekten Bıktım' Deyip Sırtındaki Ceset Torbasıyla Polise Teslim Oldu

RAHAT TAVIRLARIYLA DİKKAT ÇEKTİ

Başka bir büyücünün tavsiyesiyle kadının etlerini yediğini söyleyen adam, rahat tavırlarıyla dikkat çekti. Yargıç, 24 yaşındaki bir kadını etlerini yemek için öldürmekle suçlanan 33 yaşındaki büyücü Nino Mbatha'nın "en iğrenç suçu işlediğini" söyledi.

'İnsan Eti Yemekten Bıktım' Deyip Sırtındaki Ceset Torbasıyla Polise Teslim Oldu

POLİSE TESLİM OLDU

Mahkeme kayıtlarına göre, olay geleneksel yöntemlerle şifa dağıttığını söyleyen adamın polise teslim olmasıyla ortaya çıktı. Polis, daha sonra Mbatha'nın gösterdiği evde Zanele Hlatshwayo adlı kadının cesedinin parçalarını buldu.

'İnsan Eti Yemekten Bıktım' Deyip Sırtındaki Ceset Torbasıyla Polise Teslim Oldu

TECAVÜZ EDİP VAHŞİCE PARÇALADI

Polis, kadına önce tecavüz edildiği, sonra başının kesildiği ve iç organlarının boşaltıldığı belirledi.

BBC'nin haberine göre, Güney Afrika yasalarında yamyamlık suçuyla ilgili bir düzenleme bulunmuyor. Ancak cesetlerin parçalanması ve kişilerin tasarrufunda insan dokusu bulundurmaları yasak.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (39)

TUNCELİLİ ALİRIZA:

ARKADAŞLAR..MURAT İSİMLİ YORUMCU..BİZİM MÜSLÜMAN OLMADIĞIMIZI SÖYLEYECEK KADAR..HADDİNİ AŞTI..BU KİŞİNİN YORUMLARINA ASLAA İTİBAR ETMEYİNİZ..ELHAMDULİLLAH BİZDE MÜSLÜMANIZ..HUZURSUZLUK ÇIKARMAK İSTEYEN MURAT GİBİ TİPLERE ASLAA İZİN VERMEYELİM ARKADAŞLAR.

24
26
yanıtYanıtla
MURAT:

ARKADAŞLAR İTİBAR ETMEYİNİZ KONUDA SAPMA VARDIR DOĞRULARI YAZMAK İŞLERİNE GELMİYOR İSLAM DİNİMİZİ SAPTIRANLARA GIYBETÇİLERE MÜCADELEYE DEVAM. .

yanıt14
yanıt17
rex:

tuncelili nedense memleketinden dolayı sana inanasım gelmedi. agzınla kus tutsan yine de sana inanmam. aranızdaki tartışma ne olursa olşun, , şurda isminin başına memlketeni yazanlara ayar oluyorm

yanıt11
yanıt12
BURSA 16:

SEN KİMSİN..ÖNCE KİM OLDUĞUNU SÖYLE..DÜRBÜNLÜYÜ HERKES TANIYOR..ADAM DOGRULARI..ÇEKİNMEDEN SÖYLÜYOR..EN AZINDAN DÜRÜST BİR KiŞİDİR..TV,LERE ÇIKIP DİN DÜŞMANLIGI,,MEZHEP İNKARCILIGI YAPANLARA NEDEN SES ÇIKARMIYORSUNUZ...? SİZ GERÇEK MÜSLÜMAN OLSANIZ,,DOGRU KONUŞANLARA DESTEK OLURDUNUZ..YAZIKLAR OLSUN SİZİN GİBİ SAHTE MÜSLÜMAN GÖRÜNÜMLÜLERE.ALLAHTAN UTANIN.

11
11
yanıtYanıtla
ÜLKÜCÜ TÜRK:

DÜRBÜNLÜ KOMİKSİN ÇOK HEMDE

yanıt3
yanıt10
Hannibal:

Adamdaki lükse bak hayallerimi gerçekleştirmiş, tadı nasıldır acaba

2
18
yanıtYanıtla
CENGİZHAN:

ÇOK LEZZETLİ

yanıt2
yanıt7
HANNİBAL:

ADRESİNİ VERSENE SUÇUM KESİNLEŞSİN BARİ

yanıt0
yanıt0
M :

Malatya da torpille atanmış üst düzey yöneticiler beceriksizliklerini örtbas etmek için dile getirenleri böyle yam yam gibi yemekteler ama hiç ceza da almıyorlar.

10
1
yanıtYanıtla
garip adamsın ''M'':

adam yamyamlık yapmış adam öldürmüş sen torpille den bahsediyorsun. . . sen hangi alemde geziyorsun. . . . sen sapla samanı ayırt edemeyen biri olduğun bu yazdıklarından belli ki bu olay sap saman değil bildiğin sapla karpuzu ayırtedemeyen bir garip profildesin. . . . bi de begeni tuşuna basan aklı evveller var. . .

yanıt0
yanıt0
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title