Haberler

İnşaatı devam eden 250 yataklı devlet hastanesi Tekkeköy'de çığır açacak

Güncelleme:

İnşaatı devam eden 250 yataklı devlet hastanesi Tekkeköy'de çığır açacak 126 milyon TL'lik hastanenin fore kazık çalışması bitti, inşaat devam ediyorSAMSUN - Tekkeköy Belediyesinin desteğiyle, 126,9 milyon liraya mal olacak 250 yatak kapasiteli Tekkeköy Devlet Hastanesi inşaatında fore...

İnşaatı devam eden 250 yataklı devlet hastanesi Tekkeköy'de çığır açacak

126 milyon TL'lik hastanenin fore kazık çalışması bitti, inşaat devam ediyor

SAMSUN - Tekkeköy Belediyesinin desteğiyle, 126,9 milyon liraya mal olacak 250 yatak kapasiteli Tekkeköy Devlet Hastanesi inşaatında fore kazık çalışması tamamlandı. Sağlık alanında ilçede çığır açacak Tekkeköy Devlet Hastanesinin inşaatı hızla devam ediyor.

İnsanlık tarihinin en eski yerleşim yerlerinden biri olarak kabul edilen Samsun'un Tekkeköy ilçesinde tarihin kalıntıları korunurken, son dönemlerde yapılan eserlerle birlikte ilçe, Karadeniz'in en önemli kentlerinden biri haline geldi. Tekkeköy, tarihi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra son zamanlarda yapılan eserlerle Karadeniz Bölgesi'nin en güzel ilçelerinden biri haline dönüştü. İlçede şehrin takımı olan Samsunspor'un 33 bin kişilik stadyumu, uluslararası ticaret trafiğinin merkezi olan Lojistik Merkez, Kongre ve Fuar Merkezi, OSB ve diğer sanayi bölgeleri, kamu alanları ve yaşam alanları bulunuyor. Tarihi ve doğal güzelliklerin yanı sıra sonradan yapılan eserler de kenti, yaşanabilir şehirler arasında ilk sıralara çıkartıyor.

İlçeye ayrıca Sağlık Bakanlığı tarafından 250 yataklı dev bir devlet hastanesinin yapımına da son hızla devam ediliyor. İlçeye sağlık alanında çığır açacak Tekkeköy Devlet Hastanesi inşaatına hız kesmeden devam ediliyor. Fore kazık çalışmaları tamamlanan hastane inşaatı tam gaz devam ediyor. Havadan görüntülenen Tekkeköy Devlet Hastanesi, 250 yatak kapasiteyle hem şehir merkezindeki sağlık yükünü hafifletecek hem de çevre şehir ve ilçelerdeki vatandaşları Tekkeköy'e çekecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Devlet Hastanesi Tekkeköy Haberler

Bakmadan Geçme

Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (1)

Bahar:

Merhaba Tekkeköy hastanesi ne zaman açılacak başvuru yapmak istiyorum hasta kabul-tıppi sekreter lik, tıbbi arşivleme,dökümantasyon ve hastane bilgi yönetim sistemi. olarak sertifika larım var iş konusunda yardımcı olursanız sevinirim ,

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title