Haberler

Son dakika... İnşaat malzemesi çalan anne-kız tutuklandı

Güncelleme:

Bir son dakika haberine göre DENİZLİ'nin Honaz ilçesinde şantiyeden 25 bin liralık inşaat malzemesi çalan anne-kız ile bir yakınları jandarma tarafından yakalandı.

DENİZLİ'nin Honaz ilçesinde şantiyeden 25 bin liralık inşaat malzemesi çalan anne-kız ile bir yakınları jandarma tarafından yakalandı. Sevk edildikleri adliyede tutuklanan şüphelilerin 'uyuşturucu', 'hırsızlık', 'resmi belgede sahtecilik' ile 'iftira' suçlarından toplam 39 kayıtları olduğu ortaya çıktı.

Honaz ilçesindeki bir inşaata 2 Ocak sabahı minibüs ile gelen 2'si kadın 3 kişi, 25 bin lira değerinde malzeme çaldı. Firma yetkililerinin şikayeti üzerine Denizli İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekibi, güvenlik kameralarından şüphelilerin kimliklerini tespit etti. Sultan Avgörür (70), kızı Gültaze Avgörür (43) ve Ferhat Dolaşır (35), dün Kocabaş Mahallesi'nde düzenlenen operasyonla yakalandı.

Gözaltına alınan 3 kişi, sorgularının ardından sevk edildikleri adliyede mahkemece tutuklandı. Sultan Avgörür'ün 'hırsızlık', 'uyuşturucu' ve 'kasten yaralama' suçlarından 16, kızı Gültaze Avgörür'ün 'hırsızlık' ve 'yalan ihbar' suçlarından 9, Ferhat Dolaşır'ın da 'hırsızlık', 'uyuşturucu', 'resmi belgede sahtecilik' ve 'iftira' suçlarından 14 kaydı bulunduğu belirlendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Jandarma Denizli Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title