Haberler

İnşaat İşçisi, 5'inci Katta Ölüme Meydan Okudu

Güncelleme:

Osmaniye'de okul inşaatının 5'inci katında hiçbir güvenlik tedbiri almadan duvarın yüzeyindeki demirlere tutunarak yürüyen inşaat işçisi, yürekleri ağza getirdi.

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde yapımı devam eden bir okul inşaatının 5'inci katında hiçbir güvenlik tedbiri almadan duvarın yüzeyinde demirlere tutunarak yürüyen inşaat işçisi adeta ölüme meydan okudu.

DEMİRLERE TUTUNARAK KARŞIYA GEÇTİ

İlçeye bağlı Cengiz Topel Mahallesi'nde yapımı devam eden bir okul inşaatındaki işçinin 5'inci kattaki hareketleri şaşırttı. Hiçbir güvenlik önlemi olmayan inşaat işçisi, yerden 5 kat yükseklikte duvarın yüzeyinde ince demirlere tutunarak karşıya geçip işini yaptı. İşçinin bu hareketleri ise adeta 'ölüme meydan okudu' dedirtti.

İşte yürekleri ağza getiren o görüntü;

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Osmaniye 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (26)

hopalı:

adam sıvacılıktan başlıyor biraz paralanıyor sonra küçük çaplı taşeronluk yapıyor biraz daha paralandımı siyasete yanaşıyor büyük ihaleler almaya başlıyor ondan sonra 3. havalımanını alıyor ama 500, e yakın ölümlü işkazası ile bitiyor tabii.

6
4
yanıtYanıtla
qwer:

İyi başladın, kötü bitirdin

yanıt3
yanıt3
hopalı:

Qwer kardeşim neden kötü bitirdim. ihale alacaksın ondan sonra işi ucuz vasıfsız taşeronlara vereceksin yapan müteahit açıklasın bakalım bu kadar iş kazası oldu bu kadar işçi kardeşimiz hayatını kaybetti diye köklü firmaları kastedmiyorum tekfen, stfa, alarko, enka bunlar gerçek müteahittir

yanıt0
yanıt0
Burası Düzce:

Başına 20 tane mühendis 45 tane iş güvenlik uzmanı da diksen kar etmiyor. Kendilerini tehlikeye atmaya bayılıyor bizim milletimiz. sonrasında fatura 2 mühendis ile 1 uzmana kesiliyor. ''Hırsızın hiç mi suçu yok'' durumuna geliyor iş.

6
0
yanıtYanıtla
tüpçü Fikret:

bizim canımız yanmaz gardaş

5
0
yanıtYanıtla
Adınızı YazınARKADAŞ:

ASGARİ ÖCRET EN AZ 3000 OLMALI ARKADAŞ GEÇİNEMİYORUZ DOMATEZ 5 LİRA OLMUŞ MARKETE GİRİYORSUN 250 LİRADAN AŞAĞI ÇIKMIYORSUN

4
0
yanıtYanıtla
ALADAĞ:

Denetleme olması kazım . Paraşüt emniyet kemeri olması lazım . Takmazsa da hemen kapıyı göstereceksin . Bak bakalım takıyor mu , takmıyor mu ?

4
0
yanıtYanıtla
80:

PARAŞÜTMÜ ADAM PARAŞÜTÜ AÇANA KADAR SİZLERE ÖMÜR

yanıt0
yanıt1
ALADAĞ:

80 , eğer espiri yapmadıysan : Keşke biraz araştırıp yazsaydın diyeceğim !! Osmaniyeli kardeşim

yanıt4
yanıt0
8.HUDUT GAZİLER IĞDIR:

bu nu bi güzel dövücen bak nasil akillaniyor

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title