Haberler

İnönü'de Olay Çıktı

Güncelleme:

Beşiktaş-Orduspor maçından sonra takım elbiseli bir grup taraftar, eşlerinin yanındaki çok sayıda taraftarı tekme tokat dövdü.

Beşiktaş'ın Orduspor'u yendiği maçın ardından şeref tribününden gelip taraftarları döven takım elbiseli bir grup geceye damgasını vurdu. Maçın bitimiyle birlikte protokol bölümünden numaralı tribüne giren bir grup, bazı Siyah – Beyazlı taraftarlara saldırdı. Olay bir anda büyürken, elinde copla tribüne giren kişiler eşlerinin yanındaki çok sayıda taraftarı tekme tokat dövdü.

"Takım elbiseli" bu kişiler, yarattıkları kaosun ardından hiçbir şey olmamışçasına güvenlik görevlilerinin gözleri önünde tekrar şeref tribününe kaçıp olay yerinden uzaklaştı. Herkesin gözü önünde yaşanan bu olaya numaralı tribündeki Beşiktaşlı taraftarlar tepki gösterdi. Polis, taraftarların şikayetleri üzerine tribünde bir süre arama yapsa da "takım elbiseli" saldırgan grup bulunamadı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Orduspor Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title