Haberler

İnönü Caddesi’nde Trafik Düzenlemesi

Güncelleme:

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Cumhuriyet Caddesi'nde yapılacak çalışmalar nedeniyle İnönü Caddesi ile Cumhuriyet Caddesi arasındaki bölge, 5 Mayıs Perşembe (BUGÜN) saat 22.00'dan itibaren 1 hafta boyunca trafiğe kapatılacak.

Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi'nin ortasından geçen Cumhuriyet Caddesi'nde nostaljik tramvay hattı projesi inşaat çalışmaları kapsamında, 5 Mayıs Perşembe (BUGÜN) saat 22.00'dan itibaren İnönü Caddesi Dörtyol Sinyalize kavşağı trafiğe kapatılacak ve Yiğit Köhne Camii arkasındaki servis yolu kullanılarak ulaşım sağlanacaktır.

Çalışmalar süresince sürücüleri alternatif güzergahları kullanmaları konusunda uyaran yetkililer, Altıparmak istikametinden gelen araçların Haşim İşçan Caddesi güzergahını kullanabileceğini, Atatürk Caddesi'nden gelen sürücülerin ise Setbaşı – Yeşil Kavşağı bağlantısı ile Gökdere Bulvarı'nı kullanarak İnönü Caddesi'ne ulaşılabileceğini belirttiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title