Haberler

İnönü Birinciliklere Doymuyor…

Eskişehir'in İnönü İlçesi İHL 8. Sınıf Öğrencisi Ahmet Emin Koyuncu bu yıl 9.su düzenlenen Arapça Etkinlik Yarışmaları İl Finalinde 1. Olarak bölge finallerine katılmaya hak kazandı.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından Eskişehir genelinde yapılan Genç Sada Kuranı Kerimi Güzel Okuma Yarışmasında birinci olan Ahmet Emin Koyuncu, İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt'u makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen yarışmada birinci olan İnönü İHL Ahmet Emin Koyuncu Okul Müdür Vekili E. Sezin Yılmaz ve Müdür Yardımcısı Yusuf Gül ile birlikte Başkan Kadir Bozkurt'u makamında ziyaret etti. İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, Ahmet Emin Koyuncu'yu başarısından dolayı tebrik ederken emeği geçen öğretmen ve velilerini de kutladığını belirtti. Bozkurt, önceden olduğu gibi eğitime verdikleri desteğin devam edeceğini belirterek Eskişehir birincisi Ahmet Emin Koyuncu'ya deneme seti hediye etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kadir Bozkurt Ahmet Emin Eskişehir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title