Haberler

İngiltere'nin Kıbrıs Özel Temsilcisi Ryan, Lokmacı Kapısı'nı Ziyaret Etti

İngiltere'nin Kıbrıs Özel Temsilcisi John Ryan, Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Cemal Bulutoğlular'ı Ziyaret Etti, Lokmacı Kapısı ile Tarihi Arasta Çarşısı'nı Gezdi.

İngiltere'nin Kıbrıs Özel Temsilcisi John Ryan, Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Cemal Bulutoğlular'ı ziyaret etti, Lokmacı Kapısı ile tarihi Arasta Çarşısı'nı gezdi.

İngiltere'nin Kıbrıs Özel Temsilcisi Ryan, Güney Kıbrıs'ta dün yaptığı temasların ardından, bugün KKTC'ye geldi. İlk ziyaretini KKTC Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat'a gerçekleştiren Ryan, daha sonra parti merkezlerinde Başbakan Ferdi Sabit Soyer ve Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Turgay Avcı'yla bir araya geldi. Ryan, görüşmelerinin ardından Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Bulutoğlular'ı ziyaret etti, yeni açılan Lokmacı Kapısı ile tarihi Arasta Çarşısı'nı gezdi. Geziden sonra bir açıklama yapan Bulutoğlular, "Özel temsilciye, daha önce İngiliz Elçiliği'ndeki bir öğle yemeğinde, Lokmacı'yı açacağımı söyledim. Bu nedenle beni ziyaret etti. Sözümü tuttuğumu gördü ve memnuniyetini belirtti" dedi.

İngiltere'nin Kıbrıs Özel Temsilcisi Ryan'a temasları sırasında İngiltere'nin Yüksek Komiseri Peter Millet de eşlik etti.

(MG-OYK-OYK-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title