Haberler

İngiltere, Islak Mendilleri Yasaklıyor

İngiltere'de 2020 yılından itibaren pet şişede su satışının yanı sıra ıslak mendillerin de üretim ve satışına yasak getirilmesi gündemde.

İngiltere'de plastik kirliliğine karşı başlatılan mücadele kapsamında, 2020 yılından itibaren pet şişede su satışının yanı sıra ıslak mendillerin de üretim ve satışına yasak getirilmesi gündeme geldi.

DOĞADA YOK OLMUYORLAR

Kararın gerekçesi olarak ise ıslak mendillerin doğada uzun süre yok olmaması gösterildi. Ayrıca ıslak mendiller tuvalete atıldıkları zaman kanalizasyon sistemlerinde tıkanmalara da yol açıyor.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Komik - İlginç Dünya Ekonomi Haberler

500

Yorumlar (54)

İnsan oğlu:

İngilterede taharet musluğu yok,ıslak mendil yine iş görüyordu,bu da yasaklanırsa boklu boklu napacak insanlar?Kuru peçete yetmiyor.O orda kuruyup katılaşacak,Iyk midem kalktı.Ordaki kızlar temiz olmazki öyle.Su şart

37
21
yanıtYanıtla
NE İÇTİN:

LA OĞLUM SEN NE İÇTİN LAN. HANGİ ALEMDENSİN SEN. ÇİTOS

yanıt10
yanıt2
Osmanlı torunu:

Bütün kemaller kemalistmi yahu. Müslüman kemal yokmu bu memletde yahuuu.

12
39
yanıtYanıtla
Almanyalı:

Depozitolu şişe de olur. Almanyada şişelerin çoğuna 25 Cent veriliyor, bitirdikten sonra da otomata atıp 25 Cent geri alınıyor. Türkiyede de 50 kuruş olur. Kimse şişeyi yere felan atmaz valla.

48
2
yanıtYanıtla
Yusuf:

Cehapeliler de sadece tuvalet kağıdı ve ıslak mendil kullanıyorlar tuvaletlerinde taharet musluğu kullanmıyorlar

15
27
yanıtYanıtla
KADİR:

Yusuf, kuşlarda bile seninkinden fazla beyin var.

yanıt5
yanıt0
SONAY:

İYİ KARAR BİZDEDE OLSUN

39
3
yanıtYanıtla
naylona ölüm:

çok ii olmuş. keşke plastik naylon namına ne varsa kaldırılsa.. naylondan insanlar da dahil..

38
2
yanıtYanıtla
...:

PET ŞİŞE SAĞLIĞA ZARARLI OLSADA YASAKLAYAMAZLAR SIKAR ÇÜNKÜ MALİYET AVANTAJI VE CAM ŞİŞENİN SIHHİ OLSADA KIRILDIĞINDA ÖLÜMCÜL DERECEDE KESİKLERE SEBEP OLDUĞUNDAN ÇOK TEHLİKELİ BİR MALZEMEDİR. YILLAR ÖNCE MEŞRUBAT DAĞITIMINDA ÇALIŞIRKEN PATLAYAN GAZLI İÇECEK ŞİŞESİ ALNIMI KESTİ BİR KEREDE BOŞ CAM ŞİŞESİ BİLEĞİMİ KESTİ DİKİŞ ZLERİ HALA DURUYOR

6
33
yanıtYanıtla
HIRBO:

SENİN BAŞINA GELEN DE MUSTAFA PEKTEMEKİN BAŞINA GELMEDİ

yanıt24
yanıt0
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title