Haberler

İngiltere, Filistinli Futbolculara Vize Vermedi

İngiltere, Ülkelerine Geri Dönmeyeceklerinden Korktuğu Filistinli Futbolculara Vize Vermedi.

İngiltere, ülkelerine geri dönmeyeceklerinden korktuğu Filistinli futbolculara vize vermedi.

Kudüs'teki İngiliz konsolosu, İngiltere'nin kuzeyinde üç hafta kamp yapmayı planlayan Filistin takımına gönderdiği yanıtta, kampın sonunda evlerine geri döneceklerinin garantisini veremedikleri için takımın İngiltere'ye girişine izin verilmeyeceğini yazdı.

Kudüs'teki İngiliz konsolosluğu sözcüsü ise futbolcuların vize başvurularının reddedildiğini, çünkü İngiltere'nin göçmen yasaları çerçevesindeki kriterlere uymadıklarını söyledi.

Takımın direktörü Abdülhey Ebu Salim, karardan şoke olduklarını, oyuncularının moralinin çok kötü etkilendiğini belirtti.

Ebu Salim, İngiltere'nin korkularının yersiz olduğunu, takımın bir süre önce Norveç'e gittiğini ve Norveçli yetkililerin kendilerine gidiş-dönüşlerinde yardımcı olduğunu da söyledi.

19 yaşın altındaki oyunculardan oluşan takımın, kasım ayında Özbekistan'da yapılacak Asya şampiyonasına hazırlık amacıyla İngiltere'ye gitmek istediği kaydedildi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title